Middagen och disken avklarad!

Yes, nu har vi ätit och jag har diskat. Skönt för nu kan jag fortsätta slappa i soffan. Känner inte för att göra någonting idag faktiskt. Men det är tydligen något program på tv ikväll som jag inte är intresserad av så kanske kan börja med min engelska. Ska kolla på tv nu och mysa med älsk.

<3


Måndag och ledig.

Hejsan sötnosar!

Jag är ledig idag som jag sa häromdagen, känns som det behövdes en extra dag så det är jätte skönt. Hela skolan är det, inte bara jag! Idag har jag inte gjort så himla mycket förutom sovit, kom upp ur sängen precis efter ett. Myspys! Sen åt jag en jätte frukost idag, fyra rostmackor med ost och skinka på, julmust ( faktiskt snart jul ) sen lite pepparkakor och en chokladboll. Nu är jag mätt och belåten fortfarande men julmusten går inte att hoppa över, älskar det. Igår var jag också på trav i Örebro med Emma, Jennie och Annso sen var det några tjejer från andra stall, jätte kul men riktigt skit väder! Det var ett tag sen så, sen kom jag hem för älskling hämtade mig i stallet så snälll som han är. Jag köpte med mig en räkmacka som vi delade på hemma senare på kvällen. Kom inte hem förrens typ halv nio. Men nu är det min tur, jag som sitter och väntar på honom. När han kommer hem vet jag inte vad, vill åka och kolla på lite julklappar men tror inte han orkar med det men jag kan alltid hoppas. The Bill har just varit på tv men nu börjar ju faktiskt ghost whisperer. Sen kommer baby !! Jag älskar Micke mest !

BTW: kommer sakna min Baloo så mycket, han åker från stallet idag pga en anledning. Puss på honom, min bebis!



Ledig på Måndag, YES!

Alla på min skola är ledig på måndag och det är dunder skönt! Just nu sitter jag i soffan och kollar på Beck - vita nätter och äter lite godsaker och dricker massa vatten för det är sjukt gott vissa dagar. Idag har vi varit överallt och ingenstans känns det som.. Men vi var i alla fall i Uppsala och handlade lite julklappar och kollade lite hemlisar. HIHI. Vi ska åka in till stan om någon timme eller två för att hämta Mickes mamma som är ute med jobbet. Sen är det bara raka vägen hem och sova för jag ska upp klockan åtta imorgon för jag ska till Örebro på trav med Emma, Annso och Jennie. SKOJ! :) Det är alltid kul med pollarna.

Så vi hörs imorgon kväll när jag kommer hem.

PUSSAR!

Saknar dig mer och mer för varje dag som går..


Sliten

Hello bitches, Im back!

Sitter här i soffan och känns som jag ska somna vilken sekund som helst efter den här dagen. Först slutade jag skit tidigt i skolan idag, 11. Men jag kom inte hem förrens kvart i fem eftersom jag stod på det där jävla städschemat idag och en person saknades men Mira städade med mig. Och när hon är med är det noll fusk och man kan inte smita hem. Men rektorn sa att det var bästa städningen i skolan hon sett så det är skönt. Plus i kanten för oss med andra ord! Sen när jag kom hem så var det äta sen städa ännu mer inför första advent. men det gör ingenting för är trots allt ledig på Måndag. hihi.. Men nu sitter jag och kollar på idol och älsklingen gick just över till grannen här precis "vägg i vägg" nästan. Men han kommer om en stund. Så nu kommer jag garanterat somna.. höhö. Kanske borde bada katterna och fixa lite eller så orkar jag ingenting? Hm,
Imorgon blir det Uppsala och handla och en till hemlis. säger ingenting ;)

PUSSSSSSSSSSSSSAR


Söndag

Har inte skrivit någonting idag.. Men det är för jag inte orkat. Jag har  sovit och kollat på tv och bara slappat hela dagen. Vi skulle samlas på skolan idag för att skolan firar 20 år idag men orkade inte, skit ont i skallen och haft sen typ i går eller förrgår. Men kanske bara för att det varit mycket stress på sista tiden, min hjärna pallar inte med trycket vettu, nej jag vet inte vad det är för fel. haha! Somnade innan fem i morse för det var massa folk här igår men det får man lida för idag eftersom jag har huvudverk. Men men, har inte så mycket att skriva.

Jag och Micke firar snart sex månader(:<3


Lördag - en av den värsta dagen i mitt liv !

Godkväll allesammans!

Sitter i soffan och har ätit middag för ett litet tag sen, fläskfilé med potatisgratäng och grönsaker, mums! Mår inte alls bra idag för känner mig hängig, kanske feber och skit ont i skallen + att min dag började åt helvete. Emma bad mig ringa innan elva och när jag ringde var det bara åka direkt till stallet. Inte vart det mycket lättare där. Våran älskade häst Hector som är 29 år och som vi levt med i elva år har försvunnit från oss i stallet.. Han orkade inte mer idag så vi fick ta bort honom. Mitt framför mina ögon. En av den jobbigaste stunden i mitt liv. Men jag vet att han har det bra nu och han fick världens finaste begravning och det var så skönt att vara där samtidigt som man grät hela tiden. Det skönaste är att Jennie var tacksam att vi var där och hon sa till mig " jag tror Hector uppskattade det". Men orkar inte skriva mer. Jobbigt nog..

21 novemeber, 2009 .. Vila i frid <3
Hejsvejs!


<3


En bild säger mer en tusen ord.. Snart 6 månader tillsammans<3


Äntligen fredag!

Hejsan sötnosar!

Sitter i soffan och chillar galet och väntar på Micke älskling. Jag har städat upp lite i hela huset som överraskning, fan vad jag är snäll och bra. Han kanske har en väldigt bra tjej ändå, huh? Nej jag ska inte sitta så mycket vid datan för jag är dö trött . Skriver ikväll. 

PUSSAR!



<3



Jag kommer älska dig idag, imorgon och föralltid.


One tree Hill

Hejsan alla glada!

Idag är jag happy Michään, vet inte varför utan bara är det. Mitt liv känns så bra just nu så det är inte klokt. Såhär låter det alltid när jag har vaknat på rätt sida och är på super duper humör. Nej men det har alltid varit toppen dom senaste fem månaderna. Jag stannade hemma från skolan idag för jag hade sprängade huvudverk igår kväll och imorse, men nu mår jag betydligt bättre. Men imorgon blir det skolan sen stallet för min del, mys. Jag ska rida Kenya James, söker ni på google kommer han upp I think. Snart kommer Micke hem också så ska han laga falukorv i ugn det är alltid lite gott tycker jag..

Snart är det jul och det ska bli så kul , wiiwiiwaawaa!


Stallet

Hellu allihopa!

Har varit i stallet sen klockan tolv idag så kom hem för ett tag sen så åkte älskling och jag och handlade sen blev de mat. Så nu är de datan, tv:n och älskling som gäller. Jag känner mig jätte trött. Det var i alla fall sjukt kul att rida idag. Chippen som han kallas var jätte pigg och älskar att springa så han blev ganska stark men jag orkade hålla imot så gott som.

Har inte så mycket att skriva men jag skriver senare kanske.

Puss!


home

Hejsan läsare!

Nu är jag hemma igen från Märsta.. det har varit en underbar kväll med älsklingen. Tur de eftersom det är våran fem månaders dag idag.. Älskar honom mest av allt. Nu sitter jag och ska kolla på en beck film som får på tv 4+. Älskar beck så det är ett bra slut på kvällen innan läggdags! Ska rida imorgon vid tolv så mami hämtar mig här klockan elva så jag kommer inte hem förrens tre tiden kanske så hör av mig då.

Natti natti!


Kina

Hejsan igen!

Så fort Micke är klar så ska jag hoppa in i duschen sen fixa mig och sen åker vi till Märsta och äter middag. Mysigt värre! Vad ska alla andra göra ikväll då? I morgon blir det stallet och rida med Emma och Cillan så det ska bli kul. Jag kan skriva senare ikväll när jag kommer hem.

Later!


14/11

Hello bitches!

Jag har ingenting för mig just nu utan sitter bara och nördar mig framför datan och tv:n.. Finns inte så mycket att göra nu för vi har städat huset och ätit köttsoppa och mackor till lunch så nu är jag mätt och belåten. Vi ska äta kina mat ikväll så vi tänkte satsa på att vara inne i Märsta klockan sex. Älsklingens mamma ska skjutsa in oss så vi slipper ta bilen..

Nu ska jag kolla tv och vila bort min mensverk. Förjävla jobbigt de där med att vara tjej!


otippat

Godmorgon allesammans!

Fest igår och jag är vid liv, bra va? Ja, det vart inte allt försent eftersom det slutade med både polisen och ambulansen på plats. Människor som dricker tills dom blir medvetslösa kanske borde trappa ner på drickandet, eller har jag helt fel? Nej det var i alla fall en kille som inte alls mådde bra, han var borta i över en och en halv timme och jag skojar inte, helt väck. Det är hemskt att se och när man kommer dit för att ha skoj får man i stället ta hand om honom. Men jag hade kul också, det sa jag aldrig. Det var trevligt folk och allting men det är synd att någonting sånt där ska behöva komma imellan. Men jag och Micke han precis med taxin när snuten körde upp på gårdsplanen, men sen ringer Fia och är allmänt olycklig så vi åkte tillbaka och hämtade henne gömd bakom huset plus Jocke också. Så dom sov här med oss inatt.. Men allting hade tydligen gått bra, när alla gömde sig så gjorde inte snuten mer än kolla läget sen så åkte dom och festen hade tydligen börjat igen. Men det var skönt att komma hem i hyfsad tid så..

Idag så är det fem månader mellan mig och älskade Mikael. Jag älskar dig<3
Så idag blir det kina mat och lite myyyys.

Puss!


Fest

Hejsan sötnosar!

Nu har jag lovat för mycket om bloggen, men nu är det så att Mickes dator är hemma igen så har dator varje dag efter skolan och sen kommer snart min lilla dator från skolan tillbaka så jag har den på dagtid. Så nu kan jag börja uppdatera mer. Det har inte hänt så himla mycket under tiden jag inte skrivit, eller har väl varit skolan, kompisar, fest, stallet och de samma gamla vanliga. Ikväll är det i alla fall fest för min och Mickes del, vi ska till massor med folk.. Och sen imorgon firar jag och Micke älskling 5 månader, grattis till oss! Älskar honom mest. Vet inte vad jag ska skriva mer, men skriver imorgon. Pussar!


Pluggdag för min del.

" Godmorgon " alla söta!


Nu är det så att jag är vaken och har varit det ett tag. Jag kollar på sjunde himlen och ska sen kolla på the bill. Jag ska plugga som en tok idag för att hinna bli klar med mitt periodhäfte och sen ska jag försöka börja på min engelska som ska in till onsdag. Min samhällsgrej får jag skriva klart imorgon i skolan eftersom att det vart strul på den här datorn igår.

Ja, det är egentligen inte så mycket att göra men periodhäftet tar en evighet känns det som. Men jag ska göra det så fort jag kollat på the bill, my favorite program typ.

Jag hoppas på att älskling inte jobbar över idag för då ska vi åka och handla lite saker som behövs hem hit. Plus att jag vill vara med honom även om jag måste plugga samtidigt.. :/

En sak som är toppen bra är att jag typ skaffat extrajobb. Hur bra som helst plus att jag älskar djur! Grattis till mig, jag är duktig nu.

Jag träffade min älskade papegoja igår som fortfarande är hos mamma. Han är så söt och han pussade på mig när jag kom hem. Han ska snart få komma hit och bo här med oss men inte hunnit det.

 

Men nu ska jag kolla på tv sen plugga!

BTW, FUCK VAD DET SNÖAR UTEEE !


Förhoppningsvis!

Föroppningsvis.. Ja, förhoppningsvis är bloggen igång som förr igen. Var hemma hos min mamma idag efter skolan och hämtade min gamla dator så jag skulle kunna plugga och skriva klart två saker, men sanningen är att jag knappt kommit någon vart. Anledningen till det är för mobila-internet-grejen fuckade sig först och sen när jag fick igång allting efter mycket om och men så blev klockan såhär mycket, greys anatomy började och skrivprogrammet på datorn ville inte som jag ville. Suck! Men imorgon ska jag göra klart hela mitt periodhäfte till biologin och så ska jag under skoltid göra klart min samhällsuppgift och lämna in den. Sen på fredag eller måndag så ska jag göra min engelska - story på datorn. Men ingen bråska eftersom den ska vara klar på onsdag nästa vecka. Känner mig ganska duktig och framåt just nu, sen har jag även tagit reda på lite saker av min svenska lärare så jag kan fixa klart det jag missat förut.

Just nu sitter jag bara i soffan och gör ingenting, dricker cola och är klistrad framför tv. Men jag hoppas på att jag kan skriva mer nu eftersom min andra lagade dator eller Mickes lagade dator kommer vilken dag som helst.

Pussar!


tråk

Hejsan alla söta!

Jag har ju lagt ner bloggen nu under en viss tid för jag har ingen dator hemma och jag har massor i skolan att göra. Jag får tillbaka datorn i veckan någon gång eller ikväll och då kommer jag börja igen. Så sluta inte läsa, börjar skriva snart igen.


RSS 2.0