Skön helg

Hello sötnosar!


Sitter i soffan hemma hos Micke och vi ska kolla på en film nu och så måste jag duscha. I fredags var vi på kräftskiva i Öregrund och det var jätte trevligt, vart hyffsat sent. Igår drog jag och älskling upp till golfklubben vid nio tiden gick vi. Mycket folk vi stötte på där men det vart inte så jätte länge. Drack lite och pratade med roligt folk. Idag är det som sagt kryssningen !!  :) Så jag är till och med ledig imorgon, det ska bli skit kul att åka på kryssning. Längtar så jag dör redan. Ska kolla film + duscha nu!

Ha så kul ikväll för det kommer i alla fall jag ha!


Bedtime

Godkväll alla glada som sura!

Sitter på mitt rum och tänker snart krypa ner i sängen, tidigt va?
Japp, jag är seg idag och måste vara jätte dunder super pigg imorgon. Skola + Kräftskiva! Får inte missa och kan inte missa heller! Wihuuuu. Imorgon ska jag åka in till Sollentuna en sväng med pappa, vi kanske åker tio eller elva på morgonen och kommer tillbaka innan tolv. Vi ska hämta mitt legg som har kommit idag. Super bra så jag kommer på båten ifall att dom vill ha legg som vissa båtar vill. Men ska natta min fågel nu och fixa mig sen säga godnatt till alla plus att jag ska be älsklingen ringa!

// Michaela

Misse<3


Tog just kort på min lilla katt, hon sover i rabatten. Mysigt ställe tydligen!

Yes!

Kameran är fixad! Japp, kameran är fixad men inte världens bästa kamera. Önskar mig eller tänker köpa mig en ny men det här är en rätt så gammal kamera som inte används så mycket av någon nu. Så varför inte passa på? bättre än ingenting alls! Jag sitter i sängen och gör inte så mycket, känner mig ganska seg. Ringde pappa nyss angående legget som har kommit men han skulle ringa upp för någon annan idiot ringde och störde vårat samtal på andra luren. Suck! Ja, vi ska ju som sagt åka på kryssning på Söndag - måndag och på alla båtar behöver man inte ha legg och jag har aldrig varit med om det men farmor berättade att dom frågat det på någon sist hon åkte. Jag känner mig i alla fall jätte taggad inför kräftskivan i morgon och kryssningen på söndag!

Såhär såg golvet ut innan jag städade upp lite!


Lägg märke till att jag skrev att jag städat upp lite!


Min mac data från skolan har jag lämnat in på lagning genom skolan idag så får ha min privata dator hemifrån så länge. Kostar ingenting att lämna in dom från skolan på service och det är som våra egna datorer som vi sen får köpa ut i 3an. Nice deal ;)

27/8

Hello allesammans!

Varit i skolan idag fram till tolv, det var inte så kul men det fungerade i alla fall, när är skolan rolig? inte överdrivet många gånger i alla fall. Sen efter skolan åkte jag, Jannie, Emelie och Siri in till Märsta och åt på kina bufé och sen direkt till tattoo studion och kollade så Emelie´s tatuering såg bra ut vilket den gjorde. Men nu är jag hemma, gick faktiskt från bussen hem idag, duktig jag är! Men nu sitter jag i sängen och dricker ett glas mjölk och funderar på vad jag ska göra. Antingen stallet och kanske rida med Emma och lilla Celine eller så stannar jag hemma för jag är smått trött efter vi sprungit runt i Märsta och allting. Blää! Framförallt i klackskor och det är femtio grader varmt och bussarna är äckliga att åka när det är varmt. Men återkommer senare! I miss my boyfriend!
// Michaela

Sanning

När livet känns förjävligt och man känner att det blir mörkare och mörkare så måste man se det ljusa. Man ska aldrig ge upp även om det är det man helst vill för stunden. Man ska se det positiva i stunden ögonblick och fortsätta på det spåret. Även hur mycket jag ville ge upp när jag fick ett samtal från mamma igår så tänkte jag på min familj, min kära pojkvän och mina underbara vänner + mina underbara hästar i livet och alla djur. Jag kunde bara inte ge upp! Börjar få känslan att det var bäst såhär med dig älskade gammelfarmor, så jag tar det ändå ganska bra nu även hur mycket jag än gråter. Men jag har folk som tröstar mig. Såg bilder på dig idag på gamla datan när du fyllde hundra år när vi var där. Grät så mammas axel var blöt. Precis, där fanns mamma för mig. Jag älskar er som ställer upp för mig och finns där när jag behöver er. Jag vet att det är X antal stycken som gör det, ärligt talat ganska många. Namn behöver jag inte nämna för ni vet själv lika väl som jag. Jag älskar mitt liv nu, trotts det som hänt sista dagarna så har jag kämpat. Tårarna rinner lite varje dag för dig gammelfarmor men jag kämpar exakt som du gjort under ditt liv för du blev trotts allt 103 år gammal. Jag kommer alltid älska dig, enda tills jag dör! Vill tacka mina närmsta vänner som stöttar, min familj och min underbara pojkvän! Ni är bäst och gör mitt liv till något perfekt. Jag älskar er så otroligt mycket. Ni bevisar verkligen mycket för mig, hur bäst ni verkligen är!

pengar, pengar, pengar

JAG VILL HA PENGAR! Ja, massor med pengar så man kan handla alla kläder man vill ha, hur mycket som helst, dyraste finaste telefonen, och allt, ALLT man vill ha verkligen! Ser massa fina kläder på Nelly.com, H&M när man kommer dit, Now och alla möjliga. Jag vill bada i kläder! Jag är glad som jag har det men det finns vissa saker jag verkligen vill ha!


Min bebis Hector. Han är liten men stor. Sötnosigast av alla hästar! <3


Oboy

Godkväll sötisar!

Ja, jag sitter och dricker oboy! Jag älskar oboy så sjukt mycket! Det är gott och det är inte alls jätte nyttigt, synd! Men dricker inte det varje dag längre så gör ingenting. Fettet är ingen fara men vill gärna vara lite snäll mot tänderna! Jag är någorlunda trött och ska sova om ett litet tag. Vart lite mycket i två dagar nu när gammelfarmor gått bort osv. För mig har det i alla fall varit mycket för jag tänker så mycket så hjärnan sprängs. Men hon har det bra nu, jag litar på dom orden! Kunde inte sova igår heller kanske darför jag är trött nu. Anledningen till det är för jag har nästan sovit med min pojkvän hela sommarlovet och igår sov jag hemma själv. Usch! Det är inte lätt. Men snart ses vi igen älskling, fredag, längtar redan! Min älskling är bäst på denna jord! Mikael Hurtig Svensson!



Städat upp smått på golvet idag, jag är verkligen tokren av mig nu. Städar så fort någonting kommer i vägen på golvet. Mamma sa själv att hon precis skulle säga åt mig att hålla rent nu på rummet med kläder osv, inga på golvet bla bla bla! Jag hade redan plockat upp allting ;) thihi duuuuktig Michäään!

Första skoldagen avklarad

Jag har varit i skolan idag, kan ni tänka er? Yes, it´s true! Första skoldagen för mig var idag och den var inte alls lång. Den var långtråkig och allmänt dryg. Men det roligaste var att Emma och Linnéa började idag fast i ettan eftersom dom får gå om ett år för dom bytt linje igen. Allt kändes konstigt att vara tillbaka men det var sig likt trottsallt. Flera nya i klassen, okej två stycken då som jag visste vilka det var innan men ändå! Nya som nya, dom har inte gått där förut då är dom nya enligt mig. Jag har alltid rätt, typ! Vi fick busskort idag också, skit fint roooosa! "härmade jag kissie nu? OOOPHS!" ha ha .. Men jag hade väldigt trevligt efter skolan bortsett från att det regnade konstant typ. Jag och Emma åkte ner på Myntet och åt kyckling focatcha? haha tänk för jag inte kan stava det där någon gång. Men iallafall en grillad macka med kyckling osv i. Skit god plus sallad på sidan och en cola med. Sen efter det kom hennes mamma en stund, alla älskar Maria framförallt JAG! Men sen gick hon ganska snabbt så vi köpte en kladdkaka till mig och en blåbärspaj till henne, muuuums! Imorgon, ja vad händer då? Jag går iallafall i skolan från halv nio till klockan tolv imorgon, inte så länge men det är skönt. Sen ska jag hem och äta lite tror jag om jag är hungrig imorgon när jag kommer hem. Sen enbart ta det lugnt.

Fredag: Jag slutar skolan klockan två. Sen ska Micke hämta mig då och så åker vi upp till Öregrund tillsammans. Möter hans föräldrar + alla campingfolk och sen börjar KRÄFTSKIVAN, kan ni tänka er? Jag som ÄLSKAR kräftor ska få vara med på kräftskiva + att en till kommer snart efter de för mamma ska fixa en här med. Wiiiihuuu!

Lördag: Kommer hem från Öregrund och ska åka och fixa Mickes bil hos peppeliito. Sen så blir det nog lugnt. Hörde att det var golfgrejen i Skepptuna men I don´t think so. Micke bestämmer! :)

Söndag: kryssning kryssning kryssning!!!

Skolan börjar imorgon

Godkväll allesammans!

Jag är faktiskt hemma hos mamma utan min pojkvän.
Och det känns för tillfället förjävligt utan pojkvän. Varit med honom typ hela lovet och imorgon börjar skolan så nu är jag hemma igen! Men det känns bra att vara i sitt rum men inte utan min pojkvän. När man lämnar honom känner man verkligen saknad och hur mycket man älskar honom. Usch vad jag är kär :D<3

Imorgon börjar jag som sagt skolan och det känns okej, börjar tio. Ska åka med Emma och moppen till skolan. Men jag ser framimot helgen då ska vi KANSKE på kräftskiva i Öregrund med älsklingens föräldrar och camping folket. Jag hoppas på det iallafall. Skoj ju! Sen på söndag åker vi på kryssning till måndag, Birka Paradise. Skoj det med. Bara skoj hela tiden.

Ska sova nu, men jag älskar Mikael så sjukt mycket. Han betyder allt för mig.



Saknar dig oerhört mycket gammelfarmor, du är saknad av alla. R.I.P <3


R.I.P



Vila i frid älskade gammelfarmor..

Att det skulle vara så tungt visste jag inte för ens det hände nu. Att du lämnat oss känns jätte tungt. Men du ska veta att alla tankar ligger runt dig just nu och jag uppskattar att vi fått komma till dig när du fyllt år osv. Du ska veta att alla saknar dig och framförallt jag. Du stod mig inte närmst av alla i släkten men du är den mest underbaraste människa som gått på den här jorden. Jag är stolt över dig, 103 år gammal och du var så pigg. Du kunde gå själv och du kunde så mycket. Hur många blir 103 för det första? Du vart akutsjuk men du levde länge och på övertid.

Jag kommer alltid älska dig. R.I.P <3 :'(

Godmorgon

Morsningkorsning allesammans!

Sitter i soffan och har vaknat för ett tag sen, ja jag är en sömntuta. Nu kollar jag på tv och har ätit frukost. Mår sådär idag, grät en del igår för det jag fick veta så klumpen i magen har släppt lite nu. Jag vet att du lever på övertid, men jag älskar dig:(. Kämpa!<3

Idag ska älskling komma hem i tid för han ska klippa sig och sen senare ska han åka och klippa gräset hos hans farmor. Jag vet inte när han tänkt skjutsa hem mig men jag ska hem senare iallafall.. snyft. Skolan börjar imorgon klockan tio så.

Mikael, jag älskar dig mitt hjärta<3

Gick bra!

Hello bitches!

Hemma från Sollentuna nu, allt gick jätte bra och kul att åka iväg lite med mamma också. Skulle fått en mobil, vi kollade lite men sket i det för ingen passade mig för jag ville inte ha dom. Fick istället lite ansikskrämer och sånt av mamma. Dom kostade en del dom också. Men nu är jag hemma och jag orkar knappt skriva just nu pga somliga skäl. Men det första som hände när jag kom hem var att jag skulle fixa lite och äta så fick jag en glasbit i foten(!) Fan vad ont det gjorde, den var mini liten och ingenting har gått sönder.. Hm, fuck vad ont. Men det är min otursdag idag helt enkelt. Jag orkar inte skriva mer nu, vill bara att min pojkvän ska komma hem!!

Sollentuna

Godmorgon sötisar!

Sitter i soffan och kollar på mitt favo program ska snart duscha innan jag ska åka med mamma till Sollentuna och fixa legg inför kryssningen på Söndag sen kanske en ny mobil? ;) hihi en fika åtminstonde! Jag har inte tid att skriva nu men skriver sen.

// Michaela


Inge vidare

Jag mår inte så bra idag! Så är det, jag mår inte så bra idag. Känner mig hängig, ont i huvudet och mår illa. Kanske skolångest? Skolan börjar på onsdag och jag vill inte! Jag känner mig inte alls taggad på skolan nu även om det kan bli roligare i år än förra. Ingen aning men men. Jag mår som sagt inte helt perfekt idag. Vi var hos Mickes föräldrar idag och fikade lite och pratade lite skit, mysigt. Drack den där goda toblerone ( stavning?) Det är typ kaffe med den smaken i så mer oboy liknande smak. Den är god! Sen har vi varit i Uppsala och handlat lite och så. Imorgon ska jag och min kära mamma åka till Sollentuna och fixa legg till mig så allt går igenom när vi ska åka båt snart. Ska bli underbart.♥ Sen kanske vi äter någonting eller så? vet inte, fika tycker jag?



Mikael ♥ Michaela
          14/6

Vill ha


Hingst - 07

Hingst - 06




Jag vill ha, jag vill ha, jag vill ha!

Vaken

Godmorgon babes!

Ja, jag är vaken och jag är glad idag. Klev upp vid halv elva vilket är en bra tid om man tänker på att skolan börjar snart. Måste vända tillbaka dygnet lite innan iallafall. Åtminstonde försöka! Det första jag gjorde när jag vaknade var att äta en super god frukost och sen reta min pojkvän lite, han är sötast i hela världen! Nu kollar jag på Angel och den verkar ganska bra och älskling klipper gräsmattan sen ska vi åka och handla lite schampo och sådär. Tror vi åker till muppsala. Men återkommer senare.

// Michaelaa

Scary Movie 2

Godkväll bitches!

Sitter i soffan och kollar på Scary Movie 2, skit rolig. Min pojkvän somnade nyss och jag ska snart fråga om vi kanske ska sova istället för att ligga i soffan och dega? Vi kollade på nya Arn filmen för ett tag sen på tv, bra men lite små sorlig film! Kom på försent idag att det är festival idag ute vid mamma på landet, vid Erikssund.. Annars kunde man åkt dit, suck på mig. Massor av folk från stallet där + mamma, Anders, Janne, Lasse, Lena, Emma, hennes pappa Stefan, min bror, Emil. Hade varit skoj men en mysig hemma kväll med killen är inte heller helt fel, erkänn(?) Imorgon ska vi åka och handla, det är det enda jag vet som händer. usch, tråkigt liv. Någonting hittar man väl på.

// Michaelaa

AIK - KALMAR

Hej sötnosar!

Sitter  i soffan och väntar på att Micke ska duscha klart så jag kan få duscha. Han skulle duscha själv haha så darför satt jag mig här. Det blev iallafall 1-1 mellan AIK - KALMAR. Bättre än att kalmar vann iallafall. Vet inte riktigt vad som händer ikväll men det märker vi. Blir antagligen en hemma kväll men skulle vara kul och göra någonting! Iofs klockan nio börjar nya Arn filmen som vi ska se, det är ett måste! Den första är jätte bra och den andra är säkert bättre. Ska duscha nu sen smöra till mig en ö* kanske. Men jag skriver senare. Btw skoj bråka och slogs just med min pojkvän han låg på mig och jag kom inte loss, stackars mig..

Min pojkvän ska trottsallt med.  It´s true, min älskling ska med på kryssningen trotts velet om allting. Överlycklig! Vi åker snart och det ska bli en bra resa! God mat + lite dricka kanske ;) och såklart trevligt umgänge!
Farmor + Elaine ( farmors bästavän ) min bror och min pojkvän, I love it :)

Återkommer nog senare!

//Michaelaa

Dålig uppdatering

Jag vet att det varit dålig uppdatering. Men jag har verkligen inte hunnit med att skriva. Kom hem till älskling igår igen för jag har sovit hos Emma torsdag - fredag. I torsdags så åkte vi ut till stallet efter middagen och red nya russet. Han heter Mango och är en av dom livligaste hästarna jag mött på länge. Han vill inte stå still, han naffsar gärna och bla bla. Sen kom vi hem och fixade våra naglar och kollade tv. Sen slocknade vi. Igår var vi i väsby centrum och shoppade. Jag hittade en tröja, eller aa kan kanske lägga ut bild någon dag men den är jätte fin som jag eventuellt tänkte ha på kryssningen på Söndag den 30:e - måndag den 31:a(?) Men nu är jag tillbaka och nu sitter jag i soffan och dricker lite cola och vi var just och köpte pizza men jag ville inte ha. Inget sug efter pizza just nu!

Design kommer vilken dag som helst!

//Michaela


Torsdag

Godmorgon alla söta!

Sitter i soffan och har precis gjort mig klar, Emma kommer och hämtar mig ganska snart så ska vi leka. Jag ska sova hos henne idag för vi ska shoppa i väsby imorgon. Idag mår jag sådär, bättre än igår men jag känner att mitt humör inte är det bästa. Inte än så länge iallafall. Jag vet också varför men det tar jag i slutet av inlägget. Men känner att det ska bli skoj att få träffa min bästis ändå. Emmapemma<3 Annars har jag sovit gott tills hon ringde och väckte mig, haha. Tråkigt att säga hejdå till älskling i morse för jag visste att vi inte skulle hinna ses innan jag åker till Emma. Men men, sånt händer. Vi ses trottsallt imorgon!! :) Jag och Emma ska först åka direkt till donken nu och äta lite mat tänkte vi, muuuums! Sen vet jag inte, vi kommer alltid på någonting skoj.

Imorgon vet jag inte vad som händer, älskling ska vara fyllechaffis mitt i natten där så han kan inte dricka iallafall. Det sades att hans kära pappa skulle vara här med oss för hans mamma ska ha fest med sina jobbarkompisar hemma. Men det gick inte Micke med på. Så vi får se vad som händer och sker. Jag vill gärna åka med när han skjutsar dom till Väsby sen allihopa men kanske inte får plats. Får väl åka till hans mamma och prata med henne under tiden då eller sitta hemma i mörkret framför tv:n helt själv. Men det löser sig iallafall.


Känslor och kärlek kan vara skit jobbigt men i min situation är det alldeles underbart. Med andra ord för bra för att vara sant. Jag trodde aldrig jag skulle hitta den perfekta pojkvännen för mig, han man litar på och som man alltid kan berätta allting till. Men det har vänt helt sen den 14/6 - 09. Jag hittade han, kan ni tänka er? Jag hittade han jag vill dela resten av mitt liv med, han jag vill ha barn med, han jag vill förlova mig med och kanske till och med gifta mig med en vacker dag. Jag känner mig så säker med honom, jag känner att jag lever på rosa moln hela tiden, himmelriket.. Där allting alltid är perfekt. Visst kommer det felsteg då man kan bli sura på varandra men det löser sig alltid. Jag är nog den lyckligaste flickan på jorden, tro mig. För honom skulle jag kunna springa genom eld och vatten enbart för honom. Jag skulle kunna offra allt för honom känns det som. Han är det bästa jag vet, kärlek är bara underbart just nu.

Kommer aldrig lämna dig för någonting annat, jag älskar dig sjukt mycket Micke <3


Sovit

Hello bitches!


Nu är jag vaken..
Somnade ungefär tjugo över fem till halv sju för jag hade så otroligt ont i huvudet och jag har fortfarande. Vet inte varför men känner att hela min dag är förstörd för jag inte mår bra. Men kanske mår bättre snart. Tänkte ta en dusch men orkar inte just nu plus att det är monk på tv och det tycker jag är bra ibland. Jag tänker nämligen duscha när min pojkvän kommer hem istället för efter monk så ska jag diska upp efter jag lagat massor med mat idag. Lägg märke till att jag lagat massor med mat. Först vaknade jag tolv i morse " på dagen" kanske det heter och märkte att det inte fanns några mackor. Så jag ställde mig och gjorde korv med pommes och nu lagade jag middag till mig + matlåda till älskling. Det vart korv med pasta. Jahaja, nu sitter jag här och känner en enda stor saknad i mig och jag vet efter vem, min pojkvän. Bläää vad jobbigt det är när man känner så..

Men men, skriver senare kanske.

// Michaela

Mobil terror

Jag blir knäpp, ingenting funkar idag! Nej ingenting funkar idag för mig. Eller kanske litegrann. Men jag skulle tvätta min underkläder och den där jävla tvättmaskinen ville inte som jag ville så det strök jag på engång. Jag är trött även fast jag sov till tolv idag. Det är konstigt men sant. Känner mig lite små hängig. Jag ringde Emma och vi kom överrens om att hon ska hämta mig imorgon när hon vaknat, det är toppen bra så där lyckades jag! Men jag bad henne komma redan idag men det är bara kanske, vi skulle höras senare och jag hoppas hon kommer för jag vill leka med henne och min pojkvän kommer inte hem för ens nio ikväll. Usch, saknar honom redan massor! Men dagens bästa skulle vara om Emma kommer till mig och får mig på lite bättre humör. Jag blir nog gladare om ett tag men det är varmt, jag är trött, tvättmaskinen lyssnar inte, och det finns inga mackor men det klarar jag mig utan just nu! Nej slut klagat nu, jag får göra det bra av situationen.

Jag längtar döds mycket till min pojkvän kommer hem och till kryssningen! Whatever, imorgon ska jag och Emma leka, jag ska sova hos henne och på fredag ska vi åka och shoppa i Väsby. Eller hon ska men jag kanske hittar något litet. Fått pengar för mina två papegojor nu så.. Men pengarna måste gå till kryssningen lite med och så måste jag ha en ny mobil inom kort! På fredag efter vi handlat ska jag eventuellt få träffa mina två små gojor också som bor hos Susanne nu. Saknar dom massor.

Mobilen bara låter, låter och låter idag. Blir glad att jag får uppmärksamhet men jag blir lika rädd för den där jävla signalerna på telefonen hela tiden. Telefonen är döds gammal och jag vill ha en ny. Den duger men den är lite jobbig i knapparna och andra inställningar!

Snart börjar skolan och jag och mamma ska åka och handla någon dag. Måste handla nya block, pennor och grejer till skolan så jag kan arbeta liksom;) Nog om det.


// Miichaelaa


Kryssning!!!

Godmorgon sötnosar!

Sitter i soffan och ska snart kolla på tv. Ska kolla på mitt program som jag älskar! Farmor ringde i morse och väckte mig vid tio och berättade bästa saken på länge. Hon har betalat båtresan och allt nu så vi ska åka den 30: e med Birka Paradise. SÅ SKOJ! Och det bästa är att hon även har gjort en till sak men det tar jag inte för ens jag pratat med min pojkvän. Vi ska iallafall åka genom skärgården osv, bada, handla och ha det så jävla skönt. Kommer hem på en måndag så måste ta ledigt den måndagen från skolan, inte gråter jag?! Det är jag, Elaine, farmor, min bror och ev min pojkvän som ska åka. Wiihuu! Överlycklig, väntat ett tag nu. Vi gjorde så förra sommaren med. Men jag ska fixa lite här nu så jag skriver senare.

// Michaelaa

Inga kräftor

Hellu gullegrisar!

Sitter i soffan med min pojkvän och kollar på "sjukan". Det är roligt som fan. Jag har precis hängt upp tvätten och vikt in alla torra kläder sen gårdagens tvätt. Älskling har precis satt in kycklingen i ugnen och sen ska vi väl antagligen äta ris till. Gud vilket väder det är ute! Usch, det är hemskt. Regnar hela tiden nästan. Ska faktiskt kolla klart på tv nu men jag skriver väl senare :)

// Michaela

Godmorgon

Morsningkorsning allesammans!

Jag har precis vaknat nästan. Hjälpte älskling att städa taket efter djuren vi slog ihjäl igår men det gick inge bra för jag var väldigt kort så det hjälpte inte så mycket. Jag har precis ätit den godaste yoghurten på jorden och ätit mackor osv. Så ska fixa till mig lite nu så man ser levande ut iallafall. Älsklingen är sjuk men städar väldigt mycket just nu. Men han ska jobba imorgon ! :( Idag händer det nog inte så jätte mycket ändå, kanske tv och mys bara. Känner mig lite små sliten men det går nog över snart.

Återkommer senare eller någonting! Kameran väntar jag på !

Hemma igen

Tjingeling allihopa!

Jo, jag vet. Designen har inte fixats än, men vi han verkligen inte med det igår och inte idag heller. Igår så var jag hos Kristine och jag sa att jag var hungrig och det var såklart hon med. Så vi tog bussen in till Sigtuna och köpte valvet sallad + cola och ostbågar. Gud så gott det var med sallad. mums! Sen pratade vi och kollade på en bra film och fixade lite på datan men vi han inte med designen ändå!? Konstigt men sant.. I morse vaknade jag ungefär innan halv tio av att min pojkvän messade mig sen ringde. Kristine var också vaken så vi klev upp fixade i ordning oss sen åkte vi direkt till stan. Det var en hemlighet vad vi skulle göra men nu kan jag avslöja allting. Kristine tog hål i tungan !! :D Allt jag köpte idag var bara pommes, bussremsa, och en kula till tungan. I kulan är det en rosa diamant, jätte fin. Sen åkte vi till Märsta och drog till posten och hämtade ut Kristines nya dataskärm och handlade lite soppa till henne sen hem till henne igen. Sen kom älsklingen dit en stund sen åkte vi direkt hem hit.

Skolan börjar nästa onsdag för mig och innan dess måste jag köpa nya saker till skolan, tex block, pennor, papper osv. Sen så måste jag ha en ny mobil, den behöver inte vara super bra men lite krav har jag faktiskt! Skulle vilja ha Sony Ericsson som går på reklamen nu men den kostar ungefär fem tusen utan abonemang. Det kommer mammsen aldrig gå med på. Men vi får se vad det blir för någon. Just nu går jag runt med en jätte gammal som är lite för seg och som sagt för gammal. Det funkar inte! Men det är tur att jag har en pojkvän som är snäll och ville låna ut den under tiden jag inte har någon annan!


Nu spelar AIK - HALMSTAD. HEJJA AIIIIIKKKK!! :)


Hos Kristine

Hejsan alla söta!

Japp, jag är hos Kristine nu. Hon håller på att packar upp allt efter hon var hos sin  pojkvän en vecka och jag sitter här. Vet inte riktigt vad vi ska göra men vi har alltid skoj. Gissa vad? Vi ska snart fixa min design! Det är så tråkigt med designen man har i början, usch vad ful den är. Det är inte länge kvar tills skolan börjar men jag börjar inte den här veckan som dom flesta andra gör, nice! Ska nog mest spendera tiden med min pojkvän tills skolan börjar. Kanske lite annat med,  som hästarna! Nej nu ska jag vara social med Kerstin här och ha lite skoj! Återkommer kanske senare!

ÄLSKAR DIG MIKAEL OCH SAKNAR DIG ! ;) <3


Skit väder

Hello bitches!
 

Ingen ridning för det första.
Nej det blev ingen ridning som jag och Emma hoppades på idag. Nej det visste jag nästan att det inte skulle bli för igår kväll/natt regnade det hela tiden. Och när jag har vaknat inatt eller tidigt i morse innan jag skulle upp och rida så blåste det storm ute! Så Emma hade pratat med Anneli och hon sa att det inte var något bra väder, vilket jag håller med om! Men jag vaknade vid tio någon gång och sen var det sjukt trögt att få upp mig ur sängen. Micke höll på hur länge som helst men jag var trött som ett as. Sen när jag väl kom upp städade vi i ordning lite hemma hos hans föräldrar och jag gjorde i ordning två ost/gurk mackor till mig sen åkte vi hem. Tro det eller ej men sen somnade jag på soffan. Skönt var det också! Hade ont i huvudet och allt kändes värdelöst så somnade en stund och nu har vi ätit vattenmelon och dricker lite cola / socker dricka. Piggnat till en hel del med andra ord.

Händer ikväll? Jo, jag åker iallafall till min älskade Kristine ikväll och sover där för vi ska till stan imorgon. Hon ska göra en sak, det får ni veta imorgon för just nu är det en hemlighet. ;) Men en jätte bra sak är att vi ska fixa min design idag!! Den kommer bli toppen fin. Kommer nog också uppdatera hemma hos Kristine. Hoppas på kamera snart!


Jag älskar dig Mikael Hurtig Svensson! Du är min föralltid<3

Det är inte sant!

Godkväll alla söta!

Gissa vad som har hänt?
Jo, jag har fått färg idag som jag skrev förut, men jag har blivit jätte bränd vilket inte kan vara någon annan färg en röd! Usch, vågar knappt visa mig. Men det blir fin färg snart det är väl så man får tänka, eller? Vi har suttit ute i solen så sjukt mycket idag, typ hela dagen så vi somnade som stockar på soffan från sex till åtta. Man blir trött i solen! Vi har just hunnit med och äta middag också. Vi åt fläskfilé med pommes och bea sås. Sen på sidan fanns det grönsaker och vitlökssås som älskling gjorde själv. Jag tror att jag drack minst fyra glas vatten till maten, man blir törstig i solen också. Jag känner mig ärligt talat fortfarande seg efter vi varit ute trotts att jag sovit hur länge som helst.

Pratade just med Emma, hon ringde mig. Vi ska ut och rida imorgon vid elva. Älskling skjutsar mig dit så jag kommer i tid. Vi ska ta en riktig sväng ut på pollarna. Ska bli skönt att bara skritta ut och leta upp nya ridvägar för ingen av oss har koll på det ute i Odensala, inte ens hon som äger dom! Dom står för tillfället i en sommarhage och inte vid stallet som dom står i jämt annars. Så allt är "nytt" så det är inte lätt att veta vart man kan rida och inte. Hästarna ömmar i fötterna på grus så det måste vi helst undvika. Dom har nämligen inte skor på alla fyra!

Nu ska jag vara social med älsklingen och kolla tv.


//Michaela

Sol sol sol

Hello allesammans!

Jag har legat ute vid poolen och solat hela dagen med Micke, sjukt varmt men så skönt. Färg har jag fått men inte överdrivet mycket. Men nu sitter jag i soffan framför travet. Fredrik körde ett lopp och kom två så det var ju väldigt bra! Han brukar köra som ett pucko ibland men nu körde han bra. Vad som händer ikväll vet jag inte riktigt ännu men det blir väl antingen lugnt eller så hittar vi på någonting. Jag känner för att hitta på någonting men man vet aldrig vad som händer! Såg massa bilder på mina två gojor jag sålde här om dagen, usch vad jag saknar dom! Men dom har det jätte bra i sitt nya hem så jag känner mig lugn.

Återkommer senare eller någonting. Hoppas på kamera snart!

15 Augusti

Godmorgon alla glada!

Sitter i soffan med min pojkvän och kämpade mig upp ur sängen för ett litet tag sen. Alltid lika jobbigt nästan. Idag skiner solen och vi har väl tänkt att lägga oss ute och sola lite vid poolen. Men just nu ganska misslyckat för han har fastnat vid friidrotten och jag här. Men ska väl äta frukost snart. Är väldigt hungrig! Vet inte vad som händer mer idag annars, men det märker vi väl?

Det blev iallafall ganska sent igår för vi satt uppe och pratade, pratade och pratade om allting från det ena till det andra. Sen åt vi räkor och drack lite öl men det hände också att man drack lite cola. Jag älskar skaldjur!!!


Nu ska jag gå och äta frukost är döds hungrig! Skriver senare.

// Michaela


Lugn kväll.

Godkväll alla som är vakna!

Jag lever faktiskt men vet ni vad jag glömde hemma hos mamma? Kameran! Suck. Men vi var bara där en snabbis så glömde bort den helt när jag sprang runt där i 180. Jag sitter iallafall i soffan och har precis kollat klart på det där jätte roliga programmet med Stefan och krister. Det hette någonting liknade " två ägg i klackskor". Äsch jag vet inte men något sånt var det. Jag och min pojkvän sitter hemma hos hans föräldrar. Alla är borta och huset är ledigt så why not? Vi skulle ätit jätte god mat idag men blev ingen direkt middag alls. Vi åt liten pizza var när vi kom hem vilket blev hyfsat sent. Så vi sparar köttet och pommes till imorgon! Vi har istället ätit chips, två olika dipper och druckit lite cola och sådär. Fan vad irriterad jag är på mig själv för jag glömde kameran. Men jag hämtar den någon dag eller om jag ska hem och sova någonting. Det går lika bra!

Fick även veta att min bror fått lägenhet och flyttar till stan den typ 1 oktober. YES nytt rum helt själv. Gud vad jag ska ha nya grejer i det rummet. Kräver ny större säng, bokhylla, och massa fina grejer. Men såklart kommer man sakna sin bror en del också. Allting är inte positivt med det hela.
Faktiskt inte! ;)

Jag ska umgås lite med min pojkvän nu, men jag återkommer imorgon!
Godnatt, sovgott!

// Michaela


14 Augusti

Godmorgon bloggen + läsare!

Jag har precis kämpat mig ur sängen för jag ville egentligen somna om men det gick inte så jätte bra. Varför? Jo för att alla flygplan bara brummar över huset känns det som och det är ett jävla ljud när dom sätter igång. Men jag fick iallafall sova ganska länge idag och det är huvudsaken. Jag brukar tänka sov länge så orkar man vara uppe på nätterna. Är inte det ganska smart? Nej, jag vet det är inte så man ska tänka men jag gör det och jag har lov så jag väljer själv! Men mina tre favorit program börjar snart så ska kolla på dom innan min pojkvän kommer hem för sen ska vi göra oss i ordning, alltså duscha, sminka mig, fixa håret, klä på mig och sen tror jag han sa att vi skulle åka iväg och handla lite grejer. Kanske någon god mat vi kan äta ikväll + att han skulle köpa lite öl om jag inte har helt fel. Men eftersom vi ska vara hos hans föräldrar i helgen typ så måste vi hem till min mamma och lämna min söta papegoja. Han lär ju inte kunna följa med dit hur mycket jag än vill eller inte. Sen ska jag hämta kameran och även en ny telefon som jag kan ha under tiden tills jag får en ny för den har jag nu är helt craaash!

Jaha, idag är det 14 Augusti. Det jag får upp i huvudet då är att det är inte jätte långt kvar tills skolan börjar sen så firar faktiskt jag och min pojkvän två månader idag. Helt underbart! Älskar dig Micke<3

Jag hoppas att ni läser min blogg och vågar kommentera, för det är de som är meningen!

Ska kolla på tv nu och vakna till lite sen äta en god frukost och duscha + allt annat jag skrev.

// Michaela


Startar allt imorgon!

Hejsan hoppsan allihopa!

Jag känner för att jag börjar skriva mer imorgon i bloggen. Jag kommer starta då. För jag har absolut inte mer en fem bilder på mig till exempel på den här datorn. Vilket inte är konstigt för det är min pojkväns dator. Jag ska försöka hämta kamera från min mamma någon dag, eventuellt imorgon!  Så det kommer ny bilder + mycket annat roligt skoj i bloggen. Kanske roligare att läsa en blogg med nya bilder väldigt ofta och lite längre inlägg. Det här kommer inte bli särskilt långt men som jag sa alla behöver inte vara långa + att jag startar imorgon. Det jag mest ska ändra på är att det kändes som det var "samma sak varje dag". Jag vill ändra på det mesta, men inte allt. Lite bra var den andra också ;).

Skriver imorgon och hoppas på kamera!

// Michaela


Välkommen till min nya blogg!



Jag har valt att starta en ny blogg för jag tycker den andra var trist. Alltid tråkigt med ny blogg, inga läsare och lite inlägg. Men jag kommer försöka ta mer bilder, skriva mer i inläggen, alltså mer långa inlägg som kanske kan vara roligare och även lite allt möjligt. Ibland kommer alltid korta inlägg. Men framförallt mer bilder. Ska sno kameran hemifrån tänkte jag eftersom vi har två! Inte råd att köpa egen just nu!

Men jag hoppas på mycket läsare och kommentarer. Ingenting jag klagade på i förra bloggen, inte alla gånger iallafall. Men mer läsare och fler kommentarer är alltid kul.
Design kommer så fort som möjligt!

// Michaela

RSS 2.0