<3

Jag älskar dig mest Micke, du är allt för mig.

Datan är på G

Hej allesammans!

Vet att min uppdatering är sjukt dålig men ni vet ju varför.. Datan är på G nu så snart kan jag uppdatera som vanligt igen. Skit tråkigt utan dator, vad skulle man gjort om det inte fanns någon? Absolut inget liv! Idag händer ingenting särskillt, jag vet inte om jag kommer vara kvar i skolan så länge till eftersom att jag bara har svenska och ingen matte. På matten har jag eget arbete och det jag ska göra är hemma, tyvärr. Sen har jag extra engelska senare men känns som jag måste hem och plugga inför provet på fredag.. Annars kommer det gå åt skogen? Iofs är det bara onsdag men det är en del man måste lära sig.

Anyway, annars har det inte hänt så mycket. Jag är hos älskling varje dag och det är toppen mellan oss som vanligt. 

Men jag hör av mig så fort jag kan igen, pussar!

Datan är på G

Hej allesammans!

Vet att min uppdatering är sjukt dålig men ni vet ju varför.. Datan är på G nu så snart kan jag uppdatera som vanligt igen. Skit tråkigt utan dator, vad skulle man gjort om det inte fanns någon? Absolut inget liv! Idag händer ingenting särskillt, jag vet inte om jag kommer vara kvar i skolan så länge till eftersom att jag bara har svenska och ingen matte. På matten har jag eget arbete och det jag ska göra är hemma, tyvärr. Sen har jag extra engelska senare men känns som jag måste hem och plugga inför provet på fredag.. Annars kommer det gå åt skogen? Iofs är det bara onsdag men det är en del man måste lära sig.

Anyway, annars har det inte hänt så mycket. Jag är hos älskling varje dag och det är toppen mellan oss som vanligt. 

Men jag hör av mig så fort jag kan igen, pussar!

Dålig uppdatering!

Hejsan sötnosarna!

Ber om ursäkt för min dåliga uppdatering men bor för tillfället hos min pojkvän och vi har ingen dator i huset just nu.. Suck på det men det för hans lämnade vi in på service igår för den ville inte och min skoldator kommer den här veckan eller nästa. Så jag kan tyvärr inte uppdatera så mycket. Anyway, nu sitter jag i alla fall i skolan och chillar. Har eget arbete för mig själv/håltimme till klockan tjugo i tre om vi inte ändrar på det för då ska vi ha extra engelska. Värdelöst att sitta så länge när alla andras matte utgår och jag vill hem. Men ska snacka med engelska fröken och Louise och se hur vi ska göra med dagen.

Jag och min älskade pojkvän har varit tillsammans i fyra månader idag, puss på dig älskling!
'

Så jävla glad just nu, Micke och jag ska äta pizza/kebab ikväll, köpa hem och tjocka oss, :D


Skriver ju ingenting mer idag och jag hoppas någon data kommer snart. Klarar mig inte länge till. Den datan hemma hos mamma som jag har på rummet kan jag inte ta för att Anders skulle ha den i veckan.. :/


Torsdag

Godmorgon bloggen!

Nu har jag äntligen kommit upp ur sängen, vaknade vid tjugo i ett och klev upp där efter. Jag har verkligen inte kommit upp tidigare för inte mått så bra. Mår illa fortfarande men nu har jag fått i mig lite mackor så tror det blir bättre + att jag dricker mycket vatten. Det är en torsdag bara så jag är hellre hemma och illamående än skolan och mår dåligt.. Katterna har sovit vid mig hela morgonen, så mysigt så länge dom inte busar och hoppar på mig! Idag händer inte så mycket, blir väl tv och sånt där. "The Bill" börjar snart och jag är överlycklig. Det är skit bra om man kollat på ganska många avsnitt.

Ikväll ska jag nog läsa min engelska bok så jag kommer framåt i den, den är sjukt bra men orkade inte läsa så mycket igår..

Drömde världens sjukaste dröm inatt, skrattar bara jag tänker på den.. Haha. Men ska kolla tv nu.

PUSS!


Sliten

Godkväll kära blogg!

Har legat och latat mig i sängen en stund i mörkret helt själv, mys? Nope men det behövdes. Fått i mig mat nu också men illamåendet sitter kvar litegrann, men det går nog över till i morgon, I hope! Vet inte riktigt vad som  händer ikväll men blir väl bara en ligga i soffan kväll och glo på burken. Känner ärligt talat inte för någonting annat just nu.

Uppdaterat lite mer idag, visst är jag bra? Bara för jag hunnit med det. Men nu är min dator påväg tillbaka från servicen så den kommer nog vilken dag som helst. :D Happy. Så när jag är i skolan och har med mig datan så kan jag uppdatera mera än nu. Finns några datorer i skolan men oftast är dom upptagna plus att jag orkar oftast inte blogga på dom.

Aja, kommer nog inte uppdatera mer idag. Men jag skriver i morgon så fort jag kan.

Puss!


TV

Hellu bloggvärlden!

Sitter och kollar på Greys Anatomy och chillar galet med två jobbiga katter. Dom bara rivs och jävlas hela tiden. Full av liv dom där små. Jag som ville ha kebab, men det blir ingenting. Det sket sig totalt men ingenting är gratis. Men tog fram fiskpinnar i stället, det låter gott. Inte så sugen på någonting annat för jag mår fortfarande lite illa.

Får se vem som lagar maten idag, antingen jag eller älskling. Han är på väg hem så han är snart hemma, I hope!

Men ska kolla på tv nu och så.

Later!


Kort dag

Goddagens bloggen!

Jag är trött fortfarande, Nej det är jag faktiskt inte. Sovit från efter två tills tio över fyra för jag åkte hem typ två lektioner tidigare idag pga att jag mådde jätte illa. Vet faktiskt inte varför men kanske ätit någonting konstigt eller så är det någonting annat. Inte gravid hoppas jag, nej då det är omöjligt! Just nu sitter jag och kollar på Gossip Girl och chillar galet med våra söta Kissemissungar. Lyssnar på världens sötaste låt också, det är ju så man dör, sjuukt söt. Undra vad vi ska äta idag? Jag är sugen på kebabtallrik, säkert ingenting jag kommer få av älskling men man kan väl hoppas. Annars är jag inte så sugen på mat för mår lite illa fortfarande. Hoppas det går över till i morgon så jag orkar upp till skolan.

Idag fyller min kära bror år, Grattis till dig. Men han skulle tydligen jobba sent idag så får åka till Väsby på Lördag när han kommer dit och träffa min kära pappa och mina hundar på samma gång. Och så klart FARMOR! 

I morgon ska vi ha redovisningar i fysik, men jag kommer bara redovisa inför min lärare, jag är fortfarande i det där stadiet då det kan kännas lite pinsamt att stå inför klassen så där hej vilt.

Nu ska jag messa min pojkvän och fråga om maten sen kolla på OTH eller någonting!

Pussar!


FIFA 10

Godkväll bloggen!

Sitter och suckar över att Micke spelar FIFA, jag vill faktiskt se ett program men iofs sitter jag ändå vid datan så känns som det kvittar, plus att det inte är så viktigt program mer skoj. Han får spela sitt förbannade spel så får jag sitta här vid datan och ha det skoj, är man datanörd så är man! Ska i alla fall se Andra avenyn för det kollar han också på, bäst bäst bäst. I morgon vill jag inte gå i skolan helt enkelt, extra engelska och jag har inte ens läst ut min engelska bok än, okej den är skit bra men jag kan inte läsa för fort. Men får helt enkelt säga som det är, att jag inte läser engelska böcker så fort och jag började senare än alla andra med boken så det är acceptabelt enligt mig.

Tur att Emma kommer i morgon i alla fall, hon var inte i skolan idag, fy på henne!

Jag vill att det ska bli jul, älskar julen! Hellre snö och jul än höst och kallt och inge snö alls. Den här tiden på året suger hårt. Jag kanske är lite negativ nu? Men det måste man få vara ibland också..


Saker jag vill ha! Nej saker jag vill köpa kanske man ska skriva?

  • En ny plattång som är bättre för mitt hår
  • Ett par nya strumpbyxor, mina är typ sönder
  • Nya skor, kanske köp tre betala för två?       
  • En ny hårborste, jag vill ha en ny. Behövs köpas då och då..

Sen massa mer saker som jag inte kommer på. Mobilen som är försenad tex.


Andra avenyn

Hej alla som sura!

Nu har vi äntligen ätit mat och jag har diskat upp lite. Gjorde inte det igår så det såg förjävligt ut idag, men så är det ibland. Latkorv får man vara vissa dagar men inte alla. Nu sitter jag i soffan och dricker cola och väntar på att Andra avenyn ska börja. Love it! Men det är som sagt ett tag kvar så får sysselsätta mig med någonting annat så länge.. Data, cola, tv och busa med katterna. Det blir inget plugg idag i alla fall för jag har inte med mig periodhäftet hem + att jag kände för en ledig dag. I morgon fyller min bror år också så ska nog åka till stan och fira honom om han inte jobbar alldeles försent men det tror jag inte han gör. Jag, mamma, Sofia och Anders kanske ska åka in till honom. Men min present får han någon annan dag när jag fått mitt nya bankomat kort.. Japp, jag har varit lite slarvig så jag hittar inte mitt kort riktigt, sorry men så är det. Men bars spärra det och skaffa ett nytt. Är nästan bombsäker på att det ligger i något av mina hem men jag kan inte komma på vart och jag har letat som en tok. Så har bestämt mig för att ge upp letandet och få ett helt nytt.

Skolan idag var helt okej. Vi hade fysik, engelska med Bob i stället för Anna, och eget arbete efter lunch och alla andra hade matte. Engelskan var lugnt roligast. Mer mongolid människa än Bob får man leta efter. Helskön gubbe men vet inte riktigt hur han tänker alla gånger. ;)

Nu ska jag sitta i soffan och slappa till Andra avenyn och sen duscha efter det sen är det läggdags för min del.

Puss på er!

Min söta kissekatt hemma hos mammsen!


Home sweet home

Hej sötisar!

Jag är hemma nu och har precis ätit tre mackor och ska lägga mig på soffan en stund och vänta på min pojkvän så vi kan åka och handla lite prylar. Kattmat, kattsand och lite annat. Jag kom hem ganska fort idag. Slutade tjugo i två så jag hade bara eget arbete med mig själv sista timmen så jag åkte 570 klockan 13.37 till Märsta och därifrån åkte jag med 583 som stod där till Arlanda sen när jag kommer fram trodde jag aldrig att jag skulle hinna med tjugo över två bussen, alltså 806 till Micke. Men allt har verkligen flytit på bra idag så bussen kom några minuter efter. Träffade några där också och snackade lite så det var okej att vänta några minuter ;) haha. Nu ska jag lägga mig på soffan och mysa lite med kissarna !

Pussar


Godmorgon

Jag är snart på väg ut till bussen för att åka till skolan och vara flitig! Bra inställning där. Jag vet inte riktigt vad som händer efter skolan men jag ska åka hem i alla fall. Idag har jag tre lektioner, ganska lite och skönt. Har typ fysikperiod, engelska och matte men i stället för matte så har jag eget arbete för jag har ju som sagt matte uppehåll tills jag ska börja på matte B. Yesbox, det är allt jag har och skriva just nu eftersom jag måste gå till bussen strax.

Pussar


En trött Michan´

Yes, jag är trötter nu.

Somnade nämligen i soffan ett bra tag och känner mig fortfarande otroligt trött. Kanske för jag nyss vaknade men jag känner bara för att gå och lägga mig och sova hela natten lång och det ska jag göra också. Ska bara fixa lite saker innan jag ska bädda ner mig + att jag ska tvätta av ALLT smink trotts att det knappt är någonting kvar. Har man ingen mascara försvinner de man har efter dagen. Men jag ska fixa lite nu så jag hör av mig i morgon i skolan eller efter. Åker nog till Micke i morgon igen så kanske jag sover hemma på Onsdag? För då ska jag in till stan och vet inte hur sent det blir ännu.

Pussar!


Hemma igen

Hejsan alla!

Sitter och äter ost och gurk macka nu och pratar med Micke. Kom precis hem nästan. vart lite längre resa än tänkt eftersom 803 är cpstörd ibland! Idag har jag haft fysik, klassråd, bild och träslöjd. Fun! Kommit hur långt som helst i mitt periodhäfte med, skönt för jag har inte mycket kvar.. Älskade Emma och jag pratade med varandra idag också, skönt att kunna prata ut med dig gummsan! Du är en vän för livet, samma med Kristine,. Hon ringde mig idag, saknar min plutt. Men snart ses vi, right baby? Ska fortsätta äta nu och snart laga lite käk.

Hejsvejs!


Kvällen är här

Sitter och pluggar i soffan, det rullar på väldigt bra måste jag säga, inte så himla mycket kvar ändå. Älskling kollar på tv, kissarna sover och jag tog just en pause. Ska snart fortsätta plus att det är fotboll om ungefär tjugo minuter. AIK - ELFSBORG, heja gnaget! Jahapp, i morgon är det skola igen, kul kul.. Mja sådär, inte så värst men det är en rätt skön dag om jag inte minns helt fel. Ska nog ringa Emma snart också, prata lite med min bebis.

I veckan vet jag inte vad som händer. Blir skolan, Micke, hemma lite kanske sen ska jag nog åka in till stan på onsdag kanske. Min kära bror fyller år i veckan. Han blir äldre och äldre och jag står just nu still känns det som. hihi! Nej jag fyller om fyra månader, bingo!

Måste kissa nu och fortsätta plugga. Pussar!






Älskar dig sjukt mycket älskling, du är bäst Micke <3


Söndag.

Jag är ganska seg idag.. Men det är ju inte konstigt när man festade igår. Det vart inte överdrivet sent men vaknade tidigt i morse. Ja, vi har redan hunnit äta frukost, vart på Eurostop och handlat lite saker och nu är vi hemma igen. Vi sov hos Mickes föräldrar inatt eftersom det var fest där igår. Det var god mat, mums dricka och allting. Ingenting kunde blivit bättre, jo att det hade kommit några fler men vi var ändå väldigt många. Trevligt folk och en trevlig dag var det helt enkelt. Nu ska jag nog fortsätta plugga på de jag gjorde i fredagskväll och kanske sova en stund på soffan medan älskling spelar sitt jävla Fifa. Suck! ;) Men det är okej för mig, bara han lovar mig att vi ska kolla på film sen. Ska mysa lite med kissarna också. Hörs sen!


FREDAG

Hello alla läsare!

Har precis ätit smörgåstårta och diskat allt från igår och idag. Så skönt med fredag, skönaste var att vi slutade tjugo i två sen kom älskling och hämtade mig ute på parkeringen, han är söt han! Nu ska jag inte göra så mycket tänkte eventuellt plugga lite och vila en stund kanske(?) Jag känner mig små trött men ändå piggare än när jag satt i bilen.. Har bara haft fysik, lunch, idrott, fysik idag, sååå skönt. Special schemma med dubbel fysik men det var bara för idag och annars har vi bara typ två eller tre lektioner just nu på fredagar. Ska plugga lite. Pussar!


1 oktober

Hej sötnosar!

Sitter och kollar på ett program som heter "inlåst" verkar ganska spännande faktiskt. Micke fyller ju 20 idag så det har just varit lite folk här. Vi åt smörgåstårta och massa. Mums! Jag känner mig lite små trött och så men det är för jag har jobbat järnet i skolan idag. Nästan hela tiden, ganska lång dag.. Åkte med tre bussen så det var lite längre en alla andra dagar den här veckan.. Ska kolla på tv nu och jag skulle försökt plugga lite men det får väl bli i morgon i stället eftersom älskling fyller år. Men jag skriver i morgon!

Älskar dig Micke! 


RSS 2.0