TV

Godkväll allihopa! Vilka är vakna förutom jag? börjar känna mig trött redan men sitter och kollar på ett bra program med älskling så ska väl lägga oss om en halvtimme ungefär. Idag har vi faktiskt städat hela huset här så alla kan komma in här i morgon utan att tycka det är stökigt. Sen har jag varit duktig och diskat ;) Gav i alla fall älsklingen halsbandet och han verkade tycka om det.. Skönt, var orolig för att han skulle tycka någonting annat. Men han SA i alla fall att det var sånt han ville ha typ så det känns bra. Jag vill också fylla år i morgon!! Älskar att fylla år, tårta, presenter, roliga folk, bla bla bla. Fråga föresten inte varför han fick öppna det idag men så blev det.

I morgon är det skola sen åker jag direkt hit. Vet inte hur men antar att det blir bussen.. Om inte mamma är rar söt igen. Men det är hon alltid.  Tror inte hon vill skjutsa ut mig igen men man kan alltid önska och hoppas.


// Michaelaa


Presenten avklarad

Bara för jag är så bra så har jag hunnit handla presenten redan nu.. Japp, jag åkte och handlade Mickes present redan idag. Varför? Jag skulle egentligen handla den i morgon men mamma ville ändå skjutsa ut mig till Micke så då kunde vi lika gärna handla. Jag är super nöjd men vet inte om han blir det.. Men jag tror det. Min älskling blir alltid glad nästan. Han kommer nog snart hem och då ska vi laga lite mat och städa,städa,städa! I morgon får vi besök här för det är älsklingens stora dag så det kan inte se ut som det gör nu..

Tack mamma för skjutsen. Min mamma är bäst. Bara för hon såg hur jävla gärna jag ville till min pojkvän, framförallt nu när han fyller år så skjutsade hon mig med glädje typ. Älskar mamma <3

Hörs senare ladies!


Onsdag

Hello babes!

Sitter och kollar bussar, det suger verkligen. Bussar hit och tider dit, bajskorv! I alla fall har jag kommit fram till lite mer än för en timme sen. Skönt att man kan lite i alla fall och inte är helt dum i huvudet som det känns ibland. Skitsamma, igår kunde jag inte uppdatera så mycket mer än ett inlägg, sorry. Vet att jag sagt att jag ska men det vart sent med middag och sen var det mys i soffan med älskling framför idol + andra avenyn. Slutade tidigt idag i alla fall, skönt. Skulle slutat tjugo i fyra men efter tolv utgick allting så det var bara att åka hem. Roligaste bilresan med Linda och Fredrik, haha. Hon är sjuk i huvudet den kärringen :)

Ska åka och handla om ett tag med mamma, en present till min käraste Micke som fyller 20 i morgon. Grattis i förskott älskling. Sen tänkte jag sova där inatt igen för att det är så mysigt. Jag älskar honom mest på denna jord. Hoppas bara han förstår det. Trotts att jag kan vara knepig ibland så skulle jag aldrig såra eller lämna honom för någon/något. 14/6<3


Skriver senare, måste tömma diskmaskinen och så . Pussar !


Tisdag

Hello alla söta!

Känner mig riktigt irriterad just nu! - Mitt bankomatkort har sprungit och gömt sig, förmodligen hemma hos älskling men jag har som sagt ingen lust att leka "kom och hitta mig leken" utan önskar bara att det låg här nu. Men tror jag vet vart det ligger, om inte annat leta leta leta till jag hittar det för i morgon ska jag handla! Och där med basta.

Andra anledningen -Jag är en sån person som inte lätt blir svartsjuk på saker, men när gammalt dyker upp men inte menar på det sättet så blir jag fortfarande fundersam eftersom jag inte har lätt att lita på folk, framförallt dom jag inte har träffat och inte ens vet hur dom fungerar. Rör du, dör du! Förlåt menar inget illa men är rädd om han som betyder allt och lite till för mig!<3 Litar enbart på min käraste pojkvän..

Anyway.. Jag slutade skolan klockan tolv idag för våran sista lektion efter lunch utgick. Matematik, har ändå inte det nu förtiden så jag slapp allting och bara stack hem som en avlöning. Exakt som alla andra i klassen. Vi hade inte fler lektioner efter matten så jag åt lunch med brudarna sen åkte jag hem. Nu sitter jag och gör ingenting. Irriterar mig på onödiga saker, vilket är värdelöst. Sen så funderar jag på att sova en stund innan älskling kommer och hämtar mig.

Jag har lovat Lottis + några att börja uppdatera mer så dom kan hänga med i min lilla blogg. Ska verkligen försöka, tänkt på det själv också. ;) Men om jag vet att det blir dåligt med skrivande säger jag till redan innan.. hihi.

// En irriterad Michan!


Underbart!

UNDERBART GNAGET.

Okej, matchen är inte slut men det står 2-0 till gnaget. Underbart <3


Syntestet gick som förväntat, skit bra! var lite små nervös men det gick så bra. Just är det bara fotboll på tv. Älskling köpte hem kex och lite sån där vitlöksgrej och lite olika ostar. Mums! Får inte glömma colan också. Men det var mumsigt. Han diska i pausen och efter matchen blir det dusch sen sova. Kanske lite OTH? one tree hill <3


14/6 - 09


Bilder säger mer en tusen ord..

När man var liten visste man absolut inte den riktiga kärleken, det var att fråga chans på alla och sen fick man välja "ja,nej,kanske." Man förstår inte vad kärleken innebär då. För ett tag sen hörde man bara om alla andras kärleksproblem, och mysiga stunder i deras förhållanden. Men jag kände varför ha pojkvän? Man blir säkert bara sårad. Jag var livrädd för att bli sårad. Plus att man kände att jag aldrig kunde hitta den rätta för just mig. Jag är kräsen och ganska svår. Men en dag i stan då jag var med Emelie så messade två av mina killkompisar som jag känt rätt länge och frågade om dom fick komma till oss. Åka från Märsta till stan för att ses? Kul tänkte jag.. När jag träffade dom såg jag den personen som var så söt. Som blivit så söt under den tiden vi inte träffats. Dom skjutsade hem mig och Emelie och jag fick mig en riktig tankeställare när han skrev så fort han kom hem, vi pratade ett tag på msn och sen skulle jag och Emelie ut en sväng så jag sa att du får skicka iväg ett sms om du vill prata för ska ut en stund. Han skrev sms efter sms och jag svarade. Vi snackade om att ses igen för det var trevligt att ses efter sån lång tid. Andra gången vi träffades kändes det så bra, känslan i mig var annorlunda jämfört med innan. Tiden gick och vi träffades nästan varje dag. Jag kände en känsla som jag aldrig känt förut, förstod inte var det var för något. Jag insåg tillslut att jag var kär.. Det tog ganska lång tid innan jag insåg att han verkligen är den rätta för mig. Jag kände värmen inom mig när jag var med honom, kände hela kroppen full av glädje. Det var efter där vi satt ett datum på 14/6 - 09. Det är en av de bästa sakerna jag någonsin beslutat mig för. Kunde inte förstå att han var min, min helt egna som ingen annan får ta ifrån mig. Han fångade hela mitt hjärta, han är mitt liv. Nu efter snart fyra månader känns det underbart och jag är kärare än aldrig förr. Lika kär då som nu. Skulle du lämna mig älskling så skulle jag inte orka. För det är du som fick mig att uppleva kärleken tillslut. Visst har man gillat folk osv, men det här är mitt första riktiga förhållande som verkligen betyder mer än allt. Vi har tjafsat men det ska vi sluta med. Det händer inte ofta och även om det händer så lämnar jag dig aldrig. Du betyder allt. Älskar dig<3


Du fångade mitt hjärta som en storm och det är jag glad för. Beredd att offra allt för oss<3

14/6, föralltid vi.

Mikael Hurtig Svensson ♥ Michaela Roos


Studiedag!

Hello bitches!

Sitter i soffan och katterna ligger bakom mig och river mig på ryggen och biter, jävla skitungar! Jag har som sagt studiedag idag, skit skönt! Vet att det varit dålig uppdatering i helgen också - men jag har verkligen knappt suttit vid datan. I fredags var vi bara hemma sen vid halv tolv kom grannen Johanna hit som jag skrev förut, Mickes gamla klasskompis. Sen drog hon hem vid typ halv två och jag gick och la mig efter en stund. Sen i lördags var vi på golfen. Kul kul .. :) Igår åkte vi till donken, sen storhandlade vi och sen åkte vi till Ikea och köpte en ny madrass till sängen.. Sen vart det varma mackor, cola och film hela kvällen. Idag så har jag vaknat vid ett tiden, ja, för en timme sen. Vaknat på rätt sida vilket är skönt. Älskling kommer hem vid fyra och sen vid halv sex ska jag ta syntest för övningskörningen.. Skoj, hm.. Vill köpa min mobil idag också, men vet inte om det går ännu.

Hör av mig sen..


Lördag

hellu sweetisar!

Igår var vi bara hemma. Städade huset, åt god mat, jag badade katterna osv. Sen helt plötsligt vid halv tolv kom Johanna förbi, en granne till älskling + att det är hans gamla klasskompis. Så hon var här ett tag sen la jag mig och sov!

Sitter i soffan med älsklingen och katterna. Han kollar på fotbollen så jag sitter vid datan. Känner att jag mår lite illa men går nog över snart. Ska sminka mig och göra mig lite levande om ett tag för vi ska ut ikväll. Golfen ropar! ;) NEJ, vi ska inte golfa utan vi ska äta mat och dricka lite gott, gott = hemlis! Vi ska dit med några andra sen träffar man alltid på folk där. Vi ska äta skaldjursbuffé, det är sjukt gott + att vi slipper laga mat hemma och diska massa och blä. Lördag är lördag och då får man slippa. I morgon skulle jag ju rida, turridningen ni vet? Men det blir ingenting pga allt som hänt med en person, tar inte upp det här för det är väl nog jobbigt ändå! Men jag ska fixa lite här nu och kolla runt lite på datan sen pussa lite på min sötnos.

// Michaela


Äntligen fredag!!!

Hello kära fredag!

Jag säger bara äntligen fredag! Jag vill åka hem till Micke och bara ha helg. Men nu är jag med söta Linda och vi gör inte så mycket. Hon typ packar och sådär och jag sitter här och latar mig som en tjock korv. Jag är värd det för vi har haft friidrottsdag med skolan, eller a vi på gymnasiet. Piss tråkigt.. Men ska vara med Linda nu och vänta in min käraste. PUSS OCH HEJ!


Torsdag

Godmorgon sötnosar!

Börjar elva idag men det blir ingen skola för min del, sitter hemma och pluggar i stället. Engelska boken ska läsas + att jag ska göra mer på min fysik. Så är det i alla fall. Sitter just nu och äter frukost och kollar på en film på tv. Ska plugga om en stund, hela dagen på mig så orkar inte just för stunden. Kan få ledigt från det en halv timme till i alla fall eftersom jag pluggade igår med. Saknar min pojkvän mest av allt. Ikväll, eller ja, klockan halv fem ska jag på handledarkursen så jag kan börja övningsköra. Anders, Sofia, mamma och jag :) Funnybunny, den är i typ tre timmar, kommer vara döende efter det. Sen åker jag hem till Emma och sover där inatt för vi ska till Märsta med skolan i morgon för vi ska ha friidrottsdag. Suck! Men dit ska vi. Sen kommer nog älsklingen och hämtar mig så får jag spendera helgen med honom. Kom på en sak till, jag ska få min mobil i morgon?! JIPPIE! Eller så kanske vi tar det på lördag, vi får se. Längtar efter helgen döds mycket + att vi har studiedag på måndag! Känner mig ganska pigg idag men riktigt irriterad. Ville till skolan men eftersom jag är så kräsen så hoppade jag över det pga en sak som jag blev grinig över så pajade det hela dagen ändå. Bäst att stanna hemma med andra ord så det löser sig och jag blir glad. Brukar aldrig vara hemma om jag inte är sjuk men skitsamma vad det är för någonting. Skolan i morgon i alla fall.

I miss you.. Micke baby.  

// Michaela


Onsdag

Dålig uppdatering måste jag säga, fy på mig! - Jag ska förbättra bloggen med mer bilder och uppdatering, men inte haft riktigt med tid. Jag sitter i alla fall hemma hos älskling och väntar på honom. Ska laga middag tills han kommer hem. Sov här i natt och bussarna och allt gick toppen till skolan. Så kommer sova här lite mer nu på veckorna. Myspys! Sitter och kollar på " A walk to remember " så sjukt söt film, jag dör liksom! ;) Med tanke på ingenting så har jag slutat tidigt två dagar i rad, alltså tolv. Skit skönt. Men idag hade vi ett litet möte i skolan vid halv fyra. Jag, mamma, frasse och Camilla. Det gick toppen måste jag säga.

I helgen blir det skoj, ska vara med älskling. Vet inte om vi kanske ska upp till golfen på lördag eller när det är? Men hur som helst sen på söndag är det tur ridning med Emma, emmas mamma och massa mer. Kuligt värre. Men sen på söndag eller nästa vecka ska jag till sjukhuset och hälsa på en person. Kämpa på gubben! Du klarar det bra så länge du tror på dig själv och så länge vi finns här för dig som stöd..

PÅ MÅNDAG ÄR DET STUDIEDAG!! WIIIIHUUUU sen efter det fotbollsmatch. Aik - Dif. Vi vet vilka som vinner, huh? :D gnaget<3


Lördag

Hallådär allihopa!

Sitter i soffan hemma hos älskling med ena katten i knät. Just nu duschar Micke så jag kollar på Freaky Friday, skit rolig. Idag har det varit fullt upp här hemma. Möblerat om, slipat bord + stolar och lackat in dom. Usch vad det tog lång tid. Inte nog med det, vi åkte till skroten två gånger med tv - apparater, kartonger, tidningar, bla bla bla. Sen pantade vi burkar och flaskor och det var inte mycket roligare. Höjdpunkten var tårta, bullar + cola hemma hos älsklings farmor. Mumsigt värre, vet att alla är avundsjuka, i alla fall om ni visste hur grym hon är på att baka.

Nu har jag även skrivit i vad mamma ska beställa till mig på Ellos, sen får jag ev ny mobil på fredag. Ingenting kan vara bättre. Sen så den 27:de är det tur ridning med Emma och Maria och dom. Sen den 28:de är det AIK - DIF matchen med älskling, hans mamma, hans pappa och hans syster. :D Fun!

Dags för mys i soffan med älskipälsk!

GODNATT!

//Michaelaa


Skolan

Hello allihopa!

Sitter i skolan och det är inte så tråkigt för har ändå ingenting att göra. Slapp dag. Allting verkar utgå så kanske kommer hem till tolv åtminstonde? Sweet. Annars kommer mammsen och hämtar mig i skolan så ska vi åka och handla lite sen åka till älskling på engång. Han kommer inte hem förrens sju typ men har missarna där så inga problem att vara ensam en stund.

Hoppas våran nästa lektion utgår + idrotten ;)


Godkväll sverige!

Hello ladies ! Sitter på mitt rum och har absolut ingenting för mig förutom väntar på att idol ska börja. Kanske borde ställa upp själv? No, I don´t think so. Sitter och pratar med lite kompisar på msn annars och är sugen på någonting mums, som vad? Det vet jag inte heller men det kommer jag nog på. Världens skummaste dag idag. - Yes, it is. Jag börjde skolan halv nio, då skulle vi ha årsarbete till halv elva men våran lärare Johnny var sjuk så blev inte för mycket gjort då. Vad ska man kunna göra när ingen lärare är där och säger det? Hm. Anyway. Sen öppnade min klass cafét eftersom min klass har ansvar för det just nu. Vid elva tiden skulle vi ha engelska men det enda vi gjorde var att lyssna på två redovisningar sen fick vi gå. Great! Åkte hem till Emelie med Siri och Jannie med och åt lunch och kollade på meangirls. Myspys. Sen vid tre skulle vi ha körfuckingskit men så är den inställd när vi kommer tillbaka så bara hoppa på nästa buss hem. Suck! Mamma bjöd på våfflor idag så glad är man allt. I morgon åker jag till älskling med så jag är super glad!

Idol time nu!

Later!


Hos Micke

Shululu allesammans!

Idag har jag varit på jätte bra humör, kanske bland annat för jag får vara med älskling. Som sagt jag är med Micke nu och jag kollar på film och han slipar stolar. Vi ska kolla på idol tillsammans sen blir det hem resa. =( Men sånt är livet. Snart fredag och då ses vi igen. Satt på mig vinter kappan idag när jag skulle åka till älskling, fryser ute idag, rent utsagt piss kallt. Katterna busar på här och stämningen är mysig som vanligt hemma hos baby. Jag har haft en sån bra dag idag pga mitt humör men jag känner mig lite små trött nu. Gick i skolan till halv fyra idag, pga extra engelska lektionen med några andra. Jag sitter och kollar på en rolig film, ganska kul faktiskt.

Byebye


15/9

Godkväll babes!

Min dag i skolan var toppen idag! Nej, det var inte toppen. Min dag började helt fel och allt var knas och jag har bara känt ilskan i mig idag. Skolan suger hårt för tillfället, orkar inte. Saknar min pojkvän oerhört mycket, längtar enbart efter helg, helg, helg! Men slutade i alla fall tjugo i två idag, skit skönt och mycket bättre än fyra. Men jag och Linda åkte hem till mig efter skolan och chillade och on åkte härifrån för ett tag sen. Jag känner mig riktigt trött men blev lite mycket glad när jag sa att jag ville beställa kläder ur en katalog och mamma sa skriv upp det du vill ha så betalar jag det och skickar in det bla bla bla.. :) Mamma är allt för bra. Hon går med på det trotts att jag varit grinig och jobbig idag. But I think she understand! Men annars så gör jag inte så mycket. Ska kolla igenom katalogen lite snart och se om jag missat något sen ska jag bara ta det lugnt tills idol börjar och sen Andra avenyn, wiiihuuu! My favorite program<3 thöhö.

Ska ta det lugnt en stund och bara lyssna musik och försöka prata med min pojkvän. Bye!

Älskar dig mest Mikael, du är mitt allt verkligen <3


Jobbig dag

Hello alla sötsaker!

Jobbigaste dagen på länge! Ja, den här dagen har inte varit lätt. Nu känns det underbart men inte i skolan idag. Jag var irriterad, trött, hängig och jag ville ingenting och orkade inte heller. Nej, ingen dag att hurra över. Fast jag och min käraste pojkvän firar tre månader idag så den här dagen vill jag absolut inte spola bort eller glömma. Vill bara glömma skolan idag. Men sitter i alla fall hemma hos min pojkvän nu och kollar på tv och dricker lite cola. Mumsigt värre. Vi har käkat lite mat också, vi åt ungsfalukorv med ris och grönsaker. Det var gott som vanligt fast var inte så hungrig för åt lite mackor hemma innan jag kom hit. Mammsen tyckte våra katter var super söta, som alla andra med andra ord? Ska väl åka hem senare men det är för Linda ska med till skolan i morgon och kolla hur det är och kanske börja! veckans höjdpunkt när det gäller skolan ;D

Nej nu ska jag kolla lite annat på datan sen kolla tv och mysa med älskling. Bye bye!

Puss och kram!


Godmorgon Sverige

Morgon, trött och glad! Japp, så är det när man har katterbebisar hemma. Dom tar av ens krafter, speciellt på morgonen. Igår var jag och älskling på Ikea, Jysk och El giganten. Ja, man kan säga att vi var nästan överallt. Det känns åtminstonde som det. Vi hittade ett skåp på jysk som vi köpte, jätte fint med glas dörr och jätte fint trä. Allt som är fint är dyrt nästan! Men det tog skit lång tid att montera ihop det där skåpet, tro det eller ej men det tog tid.. Sen kom Jocke och Becka förbi och hälsade på och snackade lite skit. Sen åkte dom och då satt vi på svenska hjärtan och kollade på den filmen. Sista avsnitten av hela alltet. Suck! Sen kom även Sofia förbi, Mickes syster och kollade på kattungarna, men hon kom före Jocke och Becka. Så det kom och gick folk hela tiden. Inte nog med det, sen kom Mickes mamma och pappa och kollade på kissarna och pratade lite. Så det var fullt hus nästan hela tiden. Men det är kul plus att det är bra för katterna att träffa lite folk.

Idag vet jag inte vad som händer. Jag är allmänt glad men inte så nöjd över att jag måste åka hem idag. Skola imorgon :/. Jag vill stanna kvar här. Alltid lika jobbigt att lämna min älskade pojkvän. Och nu när vi fått två bebisar är det alltid kul att se dom lite. Men jag får sakna min kära "familj" haha sen på fredag är det dags igen att gå åka hit. Vilket känns som en evighet. Imorgon firar jag och min pojkvän tre månader, Jag älskar dig så sjukt mycket Micke <3

Bilder på bebiskissarna kommer inom kort ! :D





Micke <3 Michan


Filmtime

Japp, nu har jag snart dammsugit hela huset och diskat allting så nu är det dags för film så fort älskling är klar med skåpen och skit. Börjar bli trött på allt hammrande och spikande och  allt oljud nu! Men jag får stå ut en stund till. Kissarna ligger och sover under soffan och undrar säkert vafan han håller på med. Men snart ska vi plocka fram dom och gosa framför svenska hjärtan (;

Jag älskar dig Mikael Hurtig Svensson! ♥


09-09-12

Hejsanhoppsan allesammans!

En glad Michan skriver! Yes, Im happy! Allt känns underbart i livet för tillfället, förutom att jag är små sjuk fortfarande men börjar gå över. Hostan är förjävlig! Men allt annat är toppen. Kommer kunna gå till skolan på måndag, det är ett plus. Inget som är kul men någonting som behövs. Varit sjuk hela veckan och nu måste jag tillbaka. Jag och min pojkvän har det bra förutom att han är små taskig ibland på skoj, det får jag leva med. Sen har vi utvecklat våran familj lite så nu har vi två bebisar hemma. Två kattungar på 13 veckor. Love it♥ Dom är så söta. Och vi har döpt dom två till smulan och busan tydligen. Känns som att ha riktiga bebisar hemma för dom väcker en på morgonen vid fem/halv sex och ska leka eller så gnäller dom lite för dom vill att man ska kliva upp så det blir lite liv i stugan. Jobbigt på morgonen när man är trött men det får man leva med. Dom är små och har precis flyttat hemifrån =)

Idag vet jag inte vad som händer. Sitta här och vara bebisvakt antar jag. Kanske kolla på film och bara ta det lugnt. Städa upp lite för det ser förjävligt ut i det här huset för tillfället. Framförallt nu när älskling håller på att montera ihop ett fint skåp. Med glas dörrar osv. Jätte, jätte fin! Bra köp! Skulle kostat mer, men dom hade sänkt pris. Det är då man ska passa på!

Återkommer sen!

// Michaela


So happy

Kollar på tv just nu och väntar på älskling. Han kommer hem om inte så länge, fredagar är alltid korta för honom. Saknar min Micke♥ Jag längtar så tills vi ska åka iväg. Känner för att kolla in bebisarna och jag känner för att handla idag. Toppen humör trotts att jag håller på att hungra ihjäl! Snart börjar "the bill". Happy! Jag vill att älskling ska komma hem nu, nu , nu :D Hatar att vara ensam vissa dagar.


Puss!


Gladare en gladast!

Halloj allesammans!

Jag är på toppen humör idag, vet inte varför men det bara är så. Vaknade på rätt sida eller hur man brukar säga. Saknar min pojkvän men han kommer hem snart. Och gissa vad vi ska göra idag? Jo, vi ska åka till Uppsala och välja och kanske ta hem två kattungar idag. ÖVERLYCKLIG. Hur gulligt är det inte liksom? Två småttingar som springer runt här hemma och biter oss i fötterna kanske och hänger i gardinerna. Naw, sweet! Jag är jätte taggad på att ta med dom hem redan idag och det får vi säkert. Vi har till och med laddat med en kattbur. Det var ett tag sen man hade en liten katt bebis hemma. Förutom Flisan då men hon är bebis i huvudet och lite vuxen i kroppen. Sen ska vi också åka till Rusta och kanske Jysk idag med. Jag känner mig jätte glad idag. Kanske för min älskling var så mysig i morse när klockan var fem? Mysigare än vanligt vid den tiden. Ta det inte fel ! :)


Jag ska kolla på "hem till gården & the bill" nu och sen sminka mig och fixa i ordning mig.

Puss på er alla!

// Michaela


Powernap

Hallådär!

Min sovstund är över nu och det var jätte skönt att få sova ett tag. Sov till halv sex och sen tog jag fram glassen och åt lite mer av den. Gott med glass när man har ont i halsen och hostar hela tiden. Jag har nästan rethosta hela tiden men glass kanske inte gör hostan bättre utan sämre men det är gott som fan. Jag kollade just på ett skit bra program och nu väntar jag bara på att älskling ska komma hem någon gång, men synd som det är dröjer det en stund till.

Måste vattna blommorna ute också, lovade älskling det.. Men ikväll är det idol, sen när han kommer hem ska vi trycka i oss lite mat kanske och sen ska vi duscha och sen lägga oss och sova. Skönt för inatt sov jag inte bra! Nej nu ska jag nog ta och städa upp lite eller någonting här. Får ryck på så som det ser ut nu här. -.-

Jobbigt läge!


Vad säger ni? Jag Michaela Roos kanske ska öppna en städfirma? Hiss eller diss?

om jag får välja är det en fet DISS på en gång.


Vilostund

Jag ska försöka sova en stund! - Japp, en liten stund i alla fall. Sov skit dåligt i natt och jag känner att det är värt att sova en stund nu eftersom jag är sjuk och måste vila. Kroppen ska återhämta sig för jag ska orka bli helt frisk. Bla,bla,bla. Men jag vill ha en bra helg utan att ligga sjuk och helt död som förra helgen. Jag har precis kollat på "the bill" vilket är så sjukt bra program om man kollar på några avsnitt. Jag har ätit daimglass också, sjukt gott, + lite kolasås på det.

Gjort något som du ville skulle göras idag?

Yes, jag har det! Jag har limmat på min lösnagel som lossnade. Jag har bäddat sängen och druckit mycket vatten utan att ta en alvedon för jag mår halvrisigt i halsen och huvudet. Jag har städat upp lite i vardagsrummet, på bordet.

Ibland är jag för bra för att vara sann. :)

Sovdags en stund nu så jag orkar att vara vaken när älskling kommer hem. Sen när jag vaknar blir det vitlöksdipp med chips! :D Känner mig en aning onyttig jämfört vad jag brukar vara! Men det sket man ju i :) Ibland får man vara sån.

Skriver sen! Puss och kram 

/Michaela


09-09-10

Godmorgon sötnosar!

Vaknade av att jag bara låg och vred och vände på mig + min jävla hosta. Ingen idé att somna om kände jag så sitter i soffan framför datan nu och kollar på "hem till gården". Älsklingen klev upp efter fem i morse och skulle till jobbet som varje dag så vaknade upp själv sista gången nu, usch! Idag vet jag inte vad som händer, måste ta det lugnt och vila en del för jag ska bli helt frisk. Ensam hemma till halv nio / nio ikväll, känns inte allt för skoj men så är det. Jag får väl sysselsätta mig med datan, tv:n och vila en del. Mamma ringde och tyckte jag skulle stanna hemma i morgon med så jag är pigg på måndag. Det sa pappa, farmor och älskling med. Så jag säger inte så mycket, lyder orderna.


I morgon är min gammelfarmors begravning. Jag kommer inte att åka med upp för jag tror inte jag klarar en begravning. Orkar inte se kistan och jag orkar inte se alla ledsna miner. Då sitter jag hellre hemma med älsklingen eller gör något och tänker på gammelfarmor som jag gör väldigt ofta. Får tänka att hon har det bra nu, bättre än sista dagarna i sitt liv då hon blev akutsjuk.

Vila i frid, hoppas du får en fin begravning <3

Jag älskar dig Mikael <3


Fotboll

Sitter i soffan och kollar på den här tråkiga fotbollen. Sverige - Malta. Blä så tråkig match, orkar inte ens kolla mot tv. Men är i alla fall hemma hos min pojkvän nu, skönt. Kommer inte tillbaka till skolan förrens på måndag. Jag är fortfarande sjuk och kommer inte bli helt frisk den här veckan känner jag redan nu. Blä igen! Annars har jag och älsklingen ätit middag tillsammans idag, vi åt snitzel och råstekt potatis med beasås + grönsaker. Mumsigt värre. Sen har vi köpt chips, dipp, cola och glass också. Jag köpte daim glass såklart och älskling köpte någon annan konstigt. Typ ischocklad, kan vara gott men inte min smak riktigt! Snart är det idol också, wiihuu. Så himla kul förstår inte hur man kan komma och skämma ut sig så mycket. Blev därimot förvånad att det var ganska många igår som var väldigt bra.

I morgon vet jag inte vad som händer, vila, vila, vila kanske? Så jag blir frisk någon jävla gång. Vill ha en bra helg utan ont och feber och hosta.

En från stallet som heter Pernilla frågade om jag kunde jobba på lördag, men det går inte. Är för det första inte hemma + att jag är sjuk och orkar inte slita och bli sjuk igen. Tänk jag lovar och så är jag fortfarande så pass sjuk som nu på lördag? Nej det går inte! Sorry :/

NU 1-0 till Sverige! Toppen.


Skriver senare eller i morgon. Puss och godnatt


:/

Sjuk såhär länge har jag aldrig varit! Nej, helt sjukt det här.. Jag har alltid gått till skolan trotts att jag är lite sjuk. Men det går inte. Har ingen ork. Säkert den här jävla influensan av något slag. Många säger "stanna hemma resten av veckan så du blir helt frisk och så de inte slår ut med feber igen och så du inte smittar andra" Okej, får väl lyda som en hund eller så gör jag helt tvärtimot? Tror det blir till att stanna hemma i morgon i alla fall för idag mår jag exakt som igår.. Suck!


Godmorgon

Morsningkorsning!


Ligger i sängen och är som sagt fortfarande sjuk men har bestämt mig att imorgon SKA jag till skolan. Världens hosta och huvudverk. Men orkar i alla fall vara vaken och det är ett plus. Vet inte riktigt vad som händer idag, ta det lugnt och hoppas på att älsklingen kommer hit efter jobbet:) Kanske kolla någon film eller någonting. Städa upp lite på mitt rum, behövs! Just tryckt i mig lite nudlar, mums! Gott som alltid, enligt mig.

Igår när jag kom hem orkade jag inte sitta vid datan men jag bakade en kladdkaka. God blev den också. Sen gick jag och la mig och pratade med älskling sen somnade jag efter min jävla rethosta hade gått över.


Idag börjar idol + ANDRA AVENYN<3 Wiihuu.


Tog just ett kort på min missepisse som ligger i Sarah´s garderob och sover.




Tre månader på måndag.

Jag älskar dig så sjukt mycket. Hoppas du förstår det. Finns ingen annan i mina ögon och kommer aldrig finnas heller. Du är det bästa jag har och jag vill dela resten av mitt liv med dig. Det är med dig jag är lycklig och det är med dig jag kan vara mig själv. 14/6<3

I <3 U

Då, nu och föralltid <3


Hemgång snart :/

Hello!

Hemåt snart..
Och det suger totalt, vill inte hem från min pojkvän men jag måste. Tror inte det blir någon skola imorgon men OM så måste jag hem! Just nu sitter vi i soffan och kollar på unga mödrar och har precis fått lite ork i kroppen och duschat. Ska hem senare och baka kladdkaka tror jag, väldigt sugen på det! Vi har ätit middag också, blev kyckling med ris + sallad. Gott men orkade knappt äta någonting.

Nackdelen med att åka hem idag ifall jag ska till skolan är att jag kommer sakna min käraste mest. Alltid skönt att vara hemma och ha sitt egna rum osv, men allt hade varit lättare om han varit med mig hela tiden.! Men dagarna går hyfsat fort och snart är det fredag igen :)

// Michaela


Måndag och sjuk, suck

Godmorgon alla läsare!

Sitter vid datan och kollar lite på tv också, vaknade klockan lite efter ett idag. Vaknade av min hosta, sämst. Ja, idag händer inte så himla mycket tror jag för jag är hemma och är sjuk, hosta,hosta, huvudverk + feber igår. Nej, jag hoppas inte jag har svininfluensan men och andra sidan har ju allt och alla de nu så whatever. Har jag det så är jag snart frisk, har jag det inte är jag snart frisk ändå. Sitter hemma hos min pojkvän och enbart vilar ut, ska hem till mammsen ikväll men det blir inte för ens senare. Har snart nytt rum också, gud så skönt. Det är så att min bror har flyttat nu och jag får hans gamla rum som ändå är väldigt nybyggt ändå.

Sitter och små äter lite godis, ganska gott även fast jag inte är så mycket för godis? I såna fall är chips en höjdare för mig om man jämför med godis. Men idag var de lite gott. Men har så svårt att svälja så jobbigt att äta. Gör så ont :(


Skriver sen för snart börjar mitt älsklings program!

// Michaela


Andra avenyn

Godkväll bitches!

Sitter i soffan och kollar på tv med älsklingen. Känner mig hängig och orkar inte göra någonting annat. Men bloggen måste uppdateras så är det bara, visst? I morgon ska jag vila och bara ligga hemma medan älskling ska jobba, suck! Ensam hemma.. Kanske är lite kelsjuk trotts allt. Gnaget vann idag också, dom är på topp! Två färger, en tro<3

Bästa som händer den här veckan: Andra avenyn börjar på tisdag och jag är överlycklig rent utsagt! Mitt favorit program. Sen börjar idol också.. Men ingenting slår andra avenyn. Ni som inte kollar på det har verkligen missat någonting bra här i livet. Tro det eller ej, men det är skit bra.

Börjar bli trötter nu och har skit ont i skallen så godnatt!

// Michaela


Suck

Jag är frisk nu! Eller inte, jag är sjuk fortfarande, jag hatar det! Ingen skola i morgon heller, mamma sjukskriver mig och jag får vila en dag till för haft feber idag med. Låg hemma i fredags för jag hade feber, sprängande huvudverk + skit ont i halsen och mår typ likadant fortfarande.. I fredags knarkade jag alvedon så jag skulle orka vara vaken för älsklingen kom och hämtade mig när han slutade jobbet så åkte vi till banken, donken sen hem till honom. Vi gjorde oss i ordning sen vidare till Peppe och dom satt och krökade lite och så spelade vi tv spel och jag kände mig helt död. Några alvedon sen vidare på fest. Vi sov hemma hos hans föräldrar och jag vaknade upp med världens huvudverk + halsont men alvedon på det sen var jag i gång igen. Igår satt vi hemma hos min morbror med mamma och alla och kolla fotbollen och tog de lugnt. Dom drack lite och jag sov halva tiden. Men idag mår jag nästan sämre än igår. Jag vet att det inte är bra att vara ute när man är sjuk, men lägg märke till att jag drack typ ingenting! Känns som jag ätit mer alvedon än mat i helgen. Men i morgon ska jag vila, vila och återigen vila så går jag till plugget på tisdag.

Jag och älskling har precis kollat på en film och ätit lite chips + dipp. Mums! Finns inte så mycket att göra på en söndag. Men men, jag orkar inte skriva mer!

// Michaan


Trötter

Godmorgon allesammans!

Var hemma från skolan igår och var jätte sjuk. Ont i halsen, sprängande huvudverk + feber typ. Inge vidare men trotts det så var vi ute och festade igår, ute dessutom. Hade Sofias vinterjacka som tur var men gud vad jag mådde dåligt. Idag mår jag sådär. Men skriver sen!


3/9

hello alla glada eller sura!

Sitter inne på mitt rum och dricker lite te med mjölk och honung i. Sitter här full av längtan efter min pojkvän som är påväg hit, han ska sova här inatt. Kan ni tänka er? Bredvid mig under mitt täcke! Usch, för underbart för att vara sant. Jag känner mig något sliten faktiskt efter jag varit i stallet och ridit med Emma och Celine. Vi rejsade med pollarna och det var så sjukt kul. Men trött blir man efter speciellt när jag fick rida i en platt monté sadel. Imorgon åker jag till älsklingen och sover där över helgen. Vad händer för alla andra? Ska kila nu innan min pojkvän kommer. Puss på alla !

// Michaelaa


2/9

Hello bitches!

Nu har jag precis kommit ur en varm dusch och väntar på att min kära pojkvän ska ringa och prata lite med mig om dagen och lite allt möjligt som man brukar prata om i telefonen! Men han är inte hemma ännu så ska nog lägga mig i sängen och börja läsa på en bok. Men ska gå och lägga mig nu för min pojkvän ringde precis!

Natti Natti!


Dålig uppdatering igen

Hello sweetisar!


Jag vet att det varit en otroligt dålig uppdatering men det är inte för jag inte orkat, det kan ni stryka på en gång! Utan jag har helt enkelt haft mycket annat för mig vilket är min anledning. Har festat, kryssning, kräftskiva osv. Jag ska berätta mer om min helg tänkte jag.

I fredags så var jag först och främst i skolan men åkte därifrån första gången vid nio tiden för pappa hämtade mig och vi åkte och hämtade mitt legg i Sollentuna. Sen hade jag helt vanlig skoldag till klockan två ungefär. Lite senare efter jag precis hunnit packa klart och fixat allting kom min kära pojkvän och hämtade mig så åkte vi hem till honom och fixade i ordning oss. Duschade, sminkade mig, klädde på mig fina kläder och fixade håret sen åkte vi direkt upp till Öregrund. Där mötte vi hans gulliga föräldrar och åt lite korv med bröd och kyckling med sallad osv. Öppnade första cidern sen var kvällen på börjad. Vid halv åtta gick vi upp till Conny och Anna-Lenas (stavning?) husvagn och hade kräftskiva i förtältet. Trevligt folk och inte för sent blev det så var jätte skoj. Älskar kräftor, usch vad äckligt gott det var. Kändes som jag åt upp allting! Men jag vaknade igen av att dom hade flyttat sig till "våran" husvagn när klockan var efter två så jag klev upp en stund för kunde inte sova och satt och pratade med Anders, Anders, Camping Micke och dom ett tag. Sen gick jag och sov med min pojkvän igen som sov som en stock hela tiden. Sötnos..

Lördagen slutade med att vi skulle sova hos Mickes föräldrar för dom var i Öregrund fortfarande så vi passade på. Stora fina huset för oss själva, pool, och så. Mysigt värre. Sen på kvällen hamnade vi på golfpuben med massa roligt folk. Vi gick från hans föräldrar vid nio tiden och var där uppe strax efter. Tog några kalla oc goda sen gick vi hem och kollade på film med Mickes lillasyster Sofia, hennes kille Jocke och även Cissi ( sofias kompis). Sen läggdags. Åt lite godis och chips innan om jag måste lägga till det.

Söndag tvingade Micke upp mig ur sängen vid elva tiden. Klädde på mig och så åkte vi hem till Micke igen. Duschade så mitt hår skulle torka innan vi skulle åka på nästa, alltså kryssningen. Skulle platta håret och hade ingen hårfön då får duscha i tid. Men vi kollade också lite film osv. Sen vid tre tiden åkte vi hem till hans föräldrar och så skjutsade dom oss till hamnen i stan, lägg märke till att vi åt på donken på vägen dit. När vi kom på båten åt vi på engång. Mums! Sen så drog jag, Micke och min bror och köpte saker i affären, allså dricka osv. Sen spelade vi lite och krökade lite smått sen kom farmor och hennes bästavän. Så alla satt tillsammans och drack goda grejer och pratade. Mysigt. Sen slutade kvällen ganska sent men var jätte trevligt. På morgonen vaknade jag och Micke väldigt tidigt och så var han igång igen och även jag lite senare. Frukosten sket sig för ingen orkade kliva upp av oss. Men vid halv elva satt vi i jaccuzin ( stavning? ) i någon timme ute på däck och även inomhus, vi ångbastade och bara hade det skönt. Farmors bästavän Elaine sprang iväg på massage och vi tog en cider var brevid badet. Sen efter det gjorde vi oss i ordning och sen blev det mer cider. Men allting var toppen. Vi gick efter badet och åt en räkmacka var allihopa och cola / vissa öl till det. Sen fick jag finaste halsbandet av min kära pojkvän. Och det värsta är att det är andra han köper. Så söt! Jag älskar dig! Sen lyssnade jag och älskling på lite musik av någon som sjöng sen senare dax att kliva av båten. Tungt som faaan med allting. Tack Mickes pappa Anders för du hämtade oss i stan. Sen åkte vi hem till Micke och bara slappade och kollade tv och sådär. Sen åkte jag hem senare på kvällen, mamma hämtade mig. Sorry, men det var så tungt att lämna Micke, vi hade haft det så bra!

Min helg var helt toppen! Trött i skolan på tisdagen var jag också. Men fick vara med min pojkvän efter så var jätte mys! Var på teater igår med en del av klassen, söööööög totalt. Micke hämtade mig i Märsta sen. Mysig kväll tillsammans efter skolan, bäst!

Nu ska jag i alla fall bara ta det lugnt. Städat mitt rum så jag känner mig duktig.


Kina

Sitter i skolan och tråkar, har matte nu och har precis ätit kina med Emelie och Tobbe. Skriver sen!


RSS 2.0