31/12 -09

31/12 -09

Jag älskar dig, mitt hjärta<3

31/12 -09

31/12 -09

Jag älskar dig, mitt hjärta<3

Skit också!

Godkväll alla som läser!

Jag sitter i soffan och kollar på film på tv, ingen speciell sådär utan något skit går alltid på canal+. Jag kollade just upp busstiderna till i morgon, vi tar buss till Märsta efter middagen vi ska på med älsklings familj. Ja, bussarna gick ganska så bra tid och vi tar säkert en taxi hem eller sover där. I morgon är det nyår och det ska bli kul hoppas jag, ingen vanlig dag. Skönt att jag köpte nytt foundation idag och har alla kläder klara och allting, eller jag måste köpa nya strumpbyxor i morgon när vi åker till Märsta mitt på dagen någon gång. Jag, Sofia och bebis. Annars kan jag inte skriva så mycket mer, fantasin är inte på topp. Jag kan i alla fall säga att jag är mätt efter två paket kräftor, en hel baugett ( stavning? ) med vitlöksgrej på och lite räkor. Ja, jag är helt enkelt mätt och belåten till 100%. 

Sen att jag inte vann den här gången på Bingolotton är skit trist. Jag hatar bingo nu;/ nej men jag ska allt vinna nästa gång. Hade fyra i rad på 250 000 men istället för nr 20 som jag behövde vart det nr 21 och den var precis under. :( SUCK! 


Sen vet jag att min mamma läser min blogg också, hihi lite kul faktiskt! 
ÄLSKAR MIN MAMMA ! :)


Nu blir de tv sen sova, natti natti!


Rotebro nästa

Hejsan alla söta! 
Nu ska jag fixa mig i ordning för sen ska jag och älsko åka till Rotebro och handla lite. 
KRÄÄÄÄFTOR IKVÄLL!!!! :D
Hör av mig när jag kommer hem, måste klä på mig. 
PUSS

Julen/julklappar/inhandlat

Jag vet att det varit en jätte dålig uppdatering, men ni vet hur det är när det är jul. Man sitter inte vid datan konstant osv. Men min julafton var toppen. Först var jag hemma hos min mamma och åt och öppnade julklappar och umgicks med trevliga människor sen på kvällen åkte jag och Sofia med mormor. Sofia blev avsläppt i Sigtuna hos Elias och jag åkte till Lunda Livs där älsklings mamma och syster hämtade upp mig. Sen fortsatte en lika trevlig jul där som hemma. Ännu fler paket av dom, blev super glad som dom blev för blomman jag gav och mamma hade fixat ihop en riktigt fin julblomma. Min mamma är bäst!<3 Sen satt vi hemma hos hans föräldrar några stycken och pratade och hade det mysigt. Jag, Randi och Micke gick och la oss efter halv ett och Fia vet jag inte, hon satt på sitt rum senare. 

JULKLAPPAR : 

Pengar
Presentkort
Kläder
Underkläder
Duschprylar 


Kommer inte ihåg allt, men mest pengar och fler julklappar kommer. För alla i släkten har inte träffat mig än. Så mer väntar jag på :) 

SAKER JAG KÖPT: 


Jätte fin nyårsklänning, (presentkort) Mörk bild, men jätte fin klänning!
Jätte fin kofta med 3 knappar. (Presentkort) 
Fixat fina naglar inför nyår. Hemma hos en jag känner som gör naglar. 
Sen köpte jag 3 ringar (Presentkort)
Tunn grå vanlig tröja, jätte fin på! (Presentkort)
Ny söt rosa mobil. INTE presentkort ;P Men 500 rea på den! 
Sen har jag mer pengar på presentkorten men Emma och jag var sena så han inte handla mer, affärerna stängde och jag hittade inte så mycket mer för tillfället. Fantasin var inte på topp just då.. 
Hur har eran jul varit? 

//Michaela

Naglar

Imorgon ska jag och Emma fixa våra naglar sen kolla runt lite på kläder!

Wiihuu


23 december

Hejsan sötnosar!

Jag vaknade i morse av klockan eller nja, min pojkvän väckte mig tio minuter innan och min bror ringde 5 minuter innan. Men klockan 09.25 klev jag upp och älskling skjutsade mig till stallet. Vi jobbade och hjälpte lite sen så drog jag, Emma och Celine ut och tolkade med Brunton, åkte pulka efter alltså, sjuuukt skoj! Celine red sin ponny bredvid men vi bytte lite då och då. Nu känner jag mig fräsch igen eftersom jag hunnit duscha och så.

Dagens bästa: det var när jag satte mig i bilen och min pojkvän var söt och sa att han skulle laga en överraskning till middag. Så medans jag hoppade in i duschen så hade han lagat förrätt, varmrätt och så fick jag ett litet glas med champagne till (: Har man inte världens bästa pojkvän? YES! Sen köpte han en till sak till mig på dagen som jag verkligen ville ha men det är skitsamma, tanken bara gör mig lycklig.

Nu ska jag enbart ligga i soffan hela kvällen och mysa, ska nog ta en p-nap innan vi ska spela bingolotto... haha! Det är mysigt men kan bli långtråkigt om det inte går bra -.-

Tänkte bara önska alla en riktigt god jul, vet inte om jag kan uppdatera i morgon men kanske kan lägga in bilder på vad jag har för kläder och på alla andra. PUSS!

JAG ÄLSKAR DIG!


4 advent

Godmorgon eller vad man säger? Jag har inte uppdaterat så mycket men var inte hemma igår kväll och hade inte tid på dagen. Vi städade och fixade på dagen och var iväg och handlade en sväng sen åkte vi till Jockes 20 års kalas här i närheten och åt smörgåstårta och hade trevligt. Sen följde Becca och Jocke med oss hem och var här ett bra tag sen åkte dom hem då gick vi och la oss. Det var jätte trevligt! Idag så har jag bara hunnit kliva upp och åkte snabbt till Lunda och handlade lite saker till frukosten, tex ägg, juice, bröd. Så vi åt en mysig frukost och jag vet inte vad som händer mer idag faktiskt. Jag känner att jag bara vill vara hemma, men jag skulle kunna tänka mig att åka och hälsa på Becca och Jockes kissemissar också:)

Snart är det jul och det är sjukt mycket snö och det snöar sjukt mycket, kan det bli bättre? Nej jag tror inte det, en jul utan snö är ingenting att hurra över -.- Vad ska alla göra på julafton? själv ska jag fira jul hos min mamma iår och senare på kvällen efter allt ska jag nog åka till min pojkväns föräldrar en stund och ge dom en liten sak sen åka hem och sova med mitt hjärta, planerat så i alla fall men sen vet man inte.

Ha en trevlig advent allesammans, det ska jag i alla fall ha ! =)


Bonde söker fru

Hejsansvejsan!

Jag sitter i soffan och kollar på bonde söker fru och gör ingenting. Har inte gjort någonting speciellt sen jag kom hem från julavslutningen som pågick en halvtimme, suck vad värdelöst att åka dit för en halvtimmes uppträdande. Men det är ganska skönt, i morgon ska vi på kalas, Jocke fyller 20 så vi ska dit och fika antar jag? har ingen aning vad dom tänkt men det får vi se. Älskling ligger och typ sover på soffan, ni vet resultat efter julbord? haha, nej men han är väl trött och lite små full så orkar väl inte vara vaken.. Blir nog tidigt i säng ikväll för jag är inte på jätte bra humör just nu, vet inte varför men men .. Dags för bonde söker fru.

 

PUSSSSSSSSSSS


Torsdag

Hejsan alla söta!

Jag klev upp klockan halv ett idag när älskling kom hem från jobbet och väckte mig, känner mig lite piggare idag men en extrem huvudverk än. Det här blev min sista vilodag innan det är skola igen, men det handlar ju bara om en dag det också eftersom jag har julavslutning i morgon eftermiddag. Känner att när Micke är på julbord i morgon kanske jag kan försöka hinna plugga litegrann? Men känns inte så kul att göra det när man fått lov men kanske lite lite lite i alla fall. Får se!

Jag kom precis hem från Märsta, jag och älskling har varit och handlat lite mat och sånt trist. Men fuck vad det snöar ute och fuck vad kallt det är? helt sjukt! Idag ska vi åka och äta hos min käraste mamma och min käraste halvpappa. Ska bli lite mysigt trots att jag inte mår så bra men jag är mycket piggare så jag behöver komma ut och få lite luft. Menar jag går ut till bilen och går ut från bilen och sånt, då får jag luft ;)

Nu ska jag kolla på Ghost whisperer eller hur det stavas och bara ta det lugnt innan vi ska åka vidare igen. Älskling ligger och löser korsord vilket jag hatar för det mesta, kan vara skoj ibland men inte ofta!



Vad ska man ha på sig i morgon när det är julavslutning då? Jag vill kanske ha klackskor och strumpbyxor med något fint men det är SVIN kallt ute och jag är påväg att bli frisk.. Hm, hur gör man åt det problemet?.. Vad ska jag göra?

HHJÄÄÄÄÄLP MIG, KOM MED FÖRSLAG!


På bättringsväg, I think.

Hejsan hoppsan alla som läser!

Jag har precis fått i mig lite middag, vart inte jätte mycket men huvudsaken jag äter. Vart köttbullar med prinskorv och pasta. Det var gott med saft till. Jag har feber fortfarande och extremt ont i skallen men det är på bättringsväg tror jag., jag hoppas om inte annat. I morgon är det julbord i skolan, ska jag behöva missa det igen? nej det är inte rättvist, jag ska försöka bli frisk till i morgon men jag vet inte om det är så troligt. Orkar inte stressa tillbaka heller så jag får feber till julafton och nyår, för det går inte för sig.

Annars idag har jag bara legat och degat, sovit hela tiden nästan. Kollat på tv har jag också hunnit med så klart. På fredag ska jag vara hundvakt eller aa, fredag - lördag. Älsklingen tillät mig ha hunden hemma här så det ska bli mysigt. En helg med bara lugn och ro..

Dax för att bädda ner sig i sängen igen, puss och kram


Feber

Godmorgon allesammans! 
Jag har nästan precis klivit upp ur sängen för jag har inga krafter idag och orkar knappt blogga ens. Jag har feber och huvudverk till MAX. Mamma ville inte att jag skulle gå idag, så det inte blir värre till jul. Det är sant men jag hatar att ha feber och huvudverk. Men älskling är redan hemma också, det går inge bra att jobba med de han gör när den älskade snön bara snöar på hela tiden. 
Nu blir de tv. Skriver kanske senare. PUSSAR

70 års fest


Sötare än aldrig förr, eller? :D

MICHAN,FIA,CISSI :)


En trött Michaela

Gokväller allesammans!

Nu är jag på benen igen tänkte jag säga men det har jag varit hela dagen. Men jag är sliten och jag har ont i halsen för tillfället.. Tråkigt men sant. Igår var vi som sagt på älsklings farmors 70 års fest och det blev inte allt försent men gick upp tidigt på morgonen och sen sprang vi runt och hjälpte till och förbereda allting så det var ganska mycket. Maten var super god och det var 108 anmälningar så ni kan ju tänka er allt folk? Alla kom kanske inte men det var runt 100 stycken kanske. Nej, det blev riktigt lyckad kväll och jag hittade jätte fina kläder som jag hade plus mina fina nya klackskor. Jag kommer säkert lägga in bilder sen för det togs mupp bilder igår. Älskling var sjukt fin i sina kläder, gud så fin och vuxen han ser ut i kostym och finskor. Min lilla bebbo!

Just nu sitter jag i soffan och vi har just tryckt i oss donken, sen har jag hämtat mitt smink och de från Mickes föräldrar, eftersom det var där vi gjorde oss i ordning igår. Men idag när jag hämtade sakerna så fick jag också en klänning / tunica ?? som är sjukt fin men ganska många som har sån men äntligen har jag fått en sån. Skulle köpa förut men först fanns de inga storlekar förutom L XL osv, men sen kolla ja igen så var dom slut. Så nu har jag den i mina händer, Fia den bästa, tack:)

Dags för mys i soffan, Playa del sol började precis!

PUSSS

Våra kissar sitter alltid och tigger, vad har dom fått det ifrån? ;S


Uppsala!

Hej hej söta läsare!

Jag har varit i Uppsala idag med älskling och handlat lite. Han var först iväg med sin pappa under dagen och inhandlade en jätte fin kostym, helt sjukt fin i det. Jag trodde jag skulle dö när jag såg honom! Men sen åkte vi till Uppsala och handlade fin skor till honom och då var det ta 2 och få 50% på det billigaste paret och då fick jag mig ett par klackskor till i morgon, hur underbart är inte det? Kan ha dom i fler tillfällen men det är speciellt till i morgon, just darför jag fick dom av honom. Jätte nöjd, vet inte vad ni tycker om bilderna men på är som skit snygga. Jag ville inte köpa knähöga stövlar eftersom jag inte riktigt vet vad jag ska ha på mig riktigt, det enda jag vet är strumpbyxor. Dom här passar in till allt och sitter jätte bra i vristen eller vad det heter. Till och med min pojkvän tyckte dom här var finast av alla alternativ.. 
Personligen tycker jag dom är ur söta men sen vet jag inte alla andras åsikter, men det sket man ju i nu :$

Kissemjau pic's

Försökte få lite söta bilder på missarna när dom är vakna och vilda! FÖRSÖKTE!


Smulan undrar vad kameran är för en äcklig typ!
Busan undrar detsamma..
Lägger in flera sen, nu börjar The Bill!
PUSS PÅ VÅRA KISSAR!

The Bill

Ja, nu är jag i alla fall hemma igen, blir nog en lite p-nap på soffan eftersom älskling inte är hemma så ska jag kolla på The Bill som börjar om 40 minuter, det är bäst! Skönt att ha resan hem avklarad. Tycker fan det är lite små kallt idag(?) Yes, våra katter har damp som vanligt, hm. Vad är det för fel på dom? 
Annars händer inte så mycket idag, jag och älskling ska försöka städa upp lite, alltså dammsuga, små plocka lite och så. Det ska vara jätte rent nu framförallt när det är jul snart! Hoppas han överraskar mig med god mat i kväll, han skulle nämligen köpa hem kvälls mat. Jag sa KRÄFTOR rakt ut men jag tror inte han var så tänd på det idag. Suck! Jag blir så sadface när ingen älskar kräftor lika mycket som mig, det är helt underbart gott och ingen vill äta det varje vecka som mig? Om det är någon som älskar kräftor lika mycket som mig och skulle kunna äta det MINST en gång i veckan, kommentera och skriv (: 
Vilka skulle säga JA till kräftor en gång i veckan? JAG! Någon fler? 

Hemgång snart!

Snart dags för mig att röra mig hemåt. Ingen lektion sen och jag vill hem och plugga och städa upp lite. Jag menar varför stanna när jag inte har lektioner? Hm.. Bra fråga. Men jag återkommer när jag kommer hem! 
Klippt lugg på mig själv, inte raklugg! Men har ju alltid klippt lugg själv om den blir allt för lång (: 

Fredag!

Morsningkorsning!
Jag sitter i skolan och pluggar, jag känner att det här är verkligen rätt dag för mig att vara duktig. Allt rullar på för jag sitter med Matilda i min klass och jag är helt knäpptyst och gör det jag ska, visst är jag bra idag? Det känns mycket skönare och roligare att plugga när man kan ha sin egna dator, det är förstående tycker jag. 
Jag har inte sovit så mycket i natt pga katterna och så där men älskling var så snäll och skjutsade mig till skolan i morse för han är ledig idag, min älskling är bäst i världen! 
Jag kommer nog inte vara kvar allt för länge i skolan idag, för efter lunch är det idrott och jag har för tillfället inte det. Jag hatar idrotten på den här skolan och vi ska försöka lösa det med rektorn på något sätt så jag får mina poäng i alla fall. Men men, dax för plugg. 
PUSSS!

Bedtime

Godkväll alla söta!
Sitter i soffan och kollar på ARN filmen, den är väldigt bra tycker jag personligen. I morgon är det skola för min del medan älskling får fortsätta sova, snyft(!) Det känns inge bra, kommer vilja ligga kvar, men jag måste försöka dra mig upp. Men känner redan nu att hela dagen kommer att bli meningslös! Först har jag en lektion som jag redan har alla grejer hemma som jag pluggar mycket bättre på hemma. Sen har jag en mongo lektion som jag inte vet hur den stavas. Man ska gå runt och göra massa kroppsövningar typ. Kan inte förklara bättre. Och jag råkade höra att min lärare till den lektionen skulle till doktorn och inte vet när hon hinner tillbaka, känns lovande. Jag slutar klockan tolv i morgon tror jag, om inte tidigare! 
I morgon händer nog ingenting, tänkte åka och köpa min klänning men det sket sig så jag kommer att låna ett par jätte fina plagg till lördag. Om man är inbjuden till en 70 års fest så måste man ju vara fin. 
Dax för mig att göra mig i ordning för sängen. 
Puss och godnatt!

Mot Sigtuna!

Next stop Sigtuna! Eller Micke kanske ska hem och duscha först men sen åker vi och äter middag hos min mamma och Anders. Undra vad det blir för gott? En perfekt dag när Micke inte heller behöver matlåda till i morgon, fuskisen äter ute varje fredag. Dags att fixa det sista sen åka. 
Hör av mig senare! 
PUSSS

livet är en fest

70-års kalas i helgen, det ska bli kul. 

<3

haha, världens sötaste bild, vad gör min älskade för grimage? 
Han är för söt. 
Michaela <3 Mikael

Kläder

Jag har då hittat kläder jag vill ha, synd att man har ganska dåligt med pengar nu så här innan jul. Men jag kan med glädje kanske lägga in lite bilder vad jag sett. 


Jag personligen tycker det är fint med stora stickade kragar:) 
Några klädsplagg jag hittat som jag tycker är fina, men finns mycket mer jag vill ha, vill ha pengar, pengar, pengar! Jag älskar kläder och när man har som minst pengar just nu så hittar jag verkligen överdrivet mycket. 

Sallad+cola

Morsningkorsning! 
Jag klev ju upp klockan tjugo över fem i morse och var hos pappa här i Väsby innan sex. Det kändes nästan som jag gick i sömnen men hundarna var pigga som jag vet inte vad så dom hoppade på mig när jag kom. Jag tog mina sängkläder och gick och la mig efter jag pratat klart med pappa. Jag la mig i deras stora dubbelsäng så båda hundarna får plats att sova bredvid mig utan problem. Men jag är i alla fall vaken nu igen, vaknade av att Trix stod på min mage och slickade mig i ansiktet. Det är hans morgon kärlek det.. Vilket inte jämt är kul att vakna av men han är för söt för att vara sann. Dom har varit ute och dom har fått mat och jag har hunnit äta och nu ska jag kanske plugga litegrann, men glömde min bok som glosorna står i hemma men det gör ingenting för dom skulle bara skrivas in på Glosboken.se Det är en ganska bra sida måste jag säga. I alla fall om man tycker om att lära sig alla glosor i oordning och verkligen lära sig stavningen på orden. Men jag ska väl försöka läsa lite svenska som igår och så ska jag se om jag kan ladda ner ett skriv program på datorn utan den där förbaskade skivan från skolan, det måste ju funka utan? tycker jag i alla fall. 
Skriver om en stund.. Pussis
BTW: min frukost/lunch vart kyckling sallad med cola och massa vitlöksdressing.. För bra!! :)

Glömde berätta en sak!

Hello bitches!
Jag har hunnit kastat in tvätt i tvättmaskinen, ätit popcorn och tagit en p-nap. Ibland är jag för bra för att vara sann! Men jag glömde berätta att min blogg kan starta igång som vanligt igen, som förut när jag uppdaterade ofta. För glömde också berätta att jag har fått tag på en laddare till min dator så jag kan ha med mig den nu och kunna uppdatera mer, om jag inte har med den till skolan får jag offra mig och sitta vid en vanlig skoldator som alla får sitta vid. Men jag ska försöka börja ta med datorn till skolan, det är alltid bra. Jag som satt och var lite små glad över att Greys anatomy brukar vara varje Onsdag så sa Micke att det var sista avsnittet förra veckan, suck! Jaha, antingen blir det väl läggdags istället eller så får jag väl hitta på någonting.. Är iofs ledig i morgon men jag orkar nog inte vara uppe allt för länge i kväll i alla fall. Jag ska kliva upp ungefär tjugo över fem i morgon bitti för att åka med älskling till Väsby vid halv sex för jag ska vara hos pappa hela dagen i morgon men jag åker hem till älskling igen på eftermiddagen. Och som alla vet så kommer jag absolut gå och lägga mig när jag kommer hem till pappa på morgonen, aldrig att jag är uppe från tjugo över fem till läggdags! Sen är min pappa en riktig ängel, han ringde mig för ett tag sen och sa att Lotti skulle åka och handla mat och frågade om jag hade något önskemål till lunch i morgon. Jag svarade så klart kyckling sallad med vitlöksdressing. Mums! Älskling sitter och klagar på att jag skriver så mycket just nu för knapparna från datorn låter, men vafan det är ju bara bra? right? 
Dags för kväller, återkommer i morgon! 
Natti natti ! 



Ledig imorgon !

Tjena tjena mittbena! 

Sitter i soffan och kollar på Patrik 1,5 som går på tv, ganska rolig film men äcklig också. höhö. Nej men jag har precis diskat och ätit mat och älskling ligger och halv sover på soffan, han är en tröttis idag vilket jag också känner mig just nu. Ikväll vet jag inte vad jag ska göra för någonting, ska nog sätta på en tvättmaskin nu eller något så det blir lite tvätt rent. Imorgon är jag i alla fall ledig, skönt. Ska hjälpa pappa och Lotti. klart man ställer upp för sin älskade pappa. 
Jag var kvar i skolan ganska sent idag, tog tjugo i fyra bussen därifrån så kom hem kvart i fem ungefär. Jag och Linda var kvar sist av alla kompisar, men Lottis och Hanne drog inte så långt innan. Det har varit en lång dag men känner mig inte döds trött, och det är sjukt skönt men jag är lite seg så kommer säkert lägga mig en stund på soffan, thihi. 
Dags för tvätten, PUSSSSS

Ullared

yes nu kollar vi på Ullared och nyss kollade vi på film. Men vi han ju såklart inte se klart filmen men det ska bli.. trots att vi båda har sett den.. Idag blev det ingen skolgång för min del. Vaknade genom stressad för jag har 30 glosor i morgon och jag kunde inte dom i morse men nu är jag lugn för nu kan jag. Sen är de nog mycket i skolan nu.. Men jag är på benen men kände för att sova ut bara och plugga idag. Men imorgon blir de skolan sen stallet och rida med Emma :) Gammelgubbarna ska få ut och röra på sig. hihi. Sötnosarna. Nu ska jag lägga mig i soffan och jävlas med älskling lite, thihi .

- En söt bild på gammelgubbarna -

Brunton Tilly & Kenya James!


14/6 - 09



-Du är min ögonsten.

- Utan dig är jag ingenting.

- Det är du som får mig att le när jag helst vill gråta.

- Det är du som ringer mig varje morgon och kollar så jag är vaken.

- Det är du som alltid ställer upp och bryr dig om mig.

Jag älskar dig mest av allt, utan dig, inget mig !

 


Städning

Yes, nu är det städat och klart i hela huset. Skit tråkigt men man blir nöjd med resultatet sen när man är klar. Nu sitter jag i alla fall i soffan och ska börja platta håret och sånt om ett litet tag. Emma kommer om ett tag så det ska bli skoj. Jul musiken är lite mysig trotsallt. Jag älskar julen! julklappar, musiken, stämningen, släkt och vänner, julgodis och alla ljusstakar och allt cosy.

Vi var och handlade idag också, Mickes kläder han ska ha på hans farmors fest nästa helg. Jag ska nog ha klänning men jag vet inte riktigt ännu. Det är fint men vet inte om jag har råd och köpa den jag verkligen vill ha. Så vi får se vad man bjuder på. Jag längtar sjukt mycket till mellandagsrean också, kläder, kläder och återigen kläder. Det är bäst.

Känner mig glad men ändå inte, har ont i huvudet efter kattfan rev mig mitt på tinningen ( stavning )? men men,  ska vika in mina kläder nu.

Later!


Härliga Fredag !

Godkväll sötnissar!

Nu har vi ätit och jag har diskat klart precis, så nu sitter jag och pratar med min käraste och har precis pratat med Emma gullet i telefonen också. Men det gick sådär eftersom min pojkvän är knäpp och bara stör och muppar sig hela tiden just nu. GAH! Först när hon ringer så "HEEJ" låter han i bakrunden sen höjer han musiken till nästan max och jag hör ingenting knappt. Störd! Men nu har han lugnat sig. Idag har det varit vanlig skoldag, åkte hem efter jag slutade, alltså klockan tjugo i ett bussen så  var hemma till tio i två. Tog en lång p-nap efter lite om och men och nu efter maten och allt vet jag inte vad jag ska göra(?) Hm, finns väl alternativ, vara hemma eller åka till grannen men har inge lust med det..

Idag vann hästen Chippen, montélopp, fan vad bra! Det vi sa sist. Grattis till Jennie och segern!


3/12

Nyduschad och klar för att sova.. Skönt att känna sig ren och fin inför natten, älskar att lägga mig efter jag duschat. Men just nu sitter jag i alla fall och kollar på tv med älskling.. Men jag ska nog hoppa i säng redan nu för börjar känna mig lite små trött och fryser lite smått. Slutade tidigt idag så jag är inte helt slut idag efter skolan i alla fall. Men jag skriver i morgon, PUSS!!


RSS 2.0